LEPA OTKRILA DA JU JE SPOPALA LEZBIJKA: Maserka je htela seks sa mnom!
Foto: Dragana Udovičić

Hit

LEPA OTKRILA DA JU JE SPOPALA LEZBIJKA: Maserka je htela seks sa mnom!

Stars -

Rekla mi je: „Da si sa mnom, nikad ne bi muškarca poželela“, a ja sam joj odbrusila: „Sklanjaj te ruke s mene. Beži, bre!“

Lepa Lukić izjavila je da je pre mnogo godina u jednom kozmetičkom salonu doživela neprijatnost kada joj je maserka predložila seks.

Pevačica narodne muzike ima bogato životno iskustvo, pre svega zahvaljujući profesiji i time što je proputovala svet proteklih pet decenija. Bilo je i neprijatnih događaja, poput udvaranja jedne žene, od koje se Lepa jedva spasla.

- To je bilo u Frankfurtu. Otišla ja na masažu, a ona počela oko mene, pa rukama malo tamo, malo vamo, malo gore, malo dole. Pa mi kaže: „Da si sa mnom, ne bi nikada muškarca poželela.“ Ja je pitam: „A šta bi mi ti radila“, a ona opet kaže: „Bila bi srećna, bila bi sa mnom na sedmom nebu.“ A ja joj kažem: „Hajde, sklanjaj te ruke sa mene, beži, bre, kakva žena i seks. Meni treba pravo muško.“ Posle je dolazila u restoran gde smo Zoran Kalezić i ja pevali, ali nije više prilazila, a ni ja nisam išla kod nje na masažu - rekla je za bosanske medije Lukićeva, kojoj, kako tvrdi, nikada nije padalo na pamet da se upusti u šemu s mlađim muškarcem.

- Šta bih ja s njim radila, a šta bi on sa mnom radio?! A ni stariji mi ne treba, da mu ja gladim kriva jajca. Možemo se gledati i držati za ruke, a on može i kafu da kuva - kaže pevačica.

foto: Dragana Udovičić

U rijaliti programe ulazi zbog novca, mada je, prema sopstvenom priznanju, i više nego dobro situirana.

- Išla sam da se družim, da budem među narodom, da nisam sama, a uz to dobijem debele pare. A ko ne voli pare, taj laže. Imam umetničku penziju od 800 evra, a dobila sam i nacionalnu i ona iznosi 500 evra. Dakle, ja dobijam mesečno 1.300 evra i to mi je za normalan život sasvim dovoljno - zaključila je Lepa.

Kurir / I. E.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TAMARA I AVA U LEZBO AKCIJI: Devojke se opustile, ne mare za ljude oko sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja