MARINA TUCAKOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA GLOSSY: Ta rana i bol ostaju za ceo život
Foto: Luka Šarac

Uoči devete godišnjice od smrti starijeg sina

MARINA TUCAKOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA GLOSSY: Ta rana i bol ostaju za ceo život

Stars -

Uoči devete godišnjice od smrti starijeg sina Miloša, čuvena autorka brojnih hitova otvara dušu za Glossy i kaže da se nikada neće pomiriti s najvećim gubitkom u životu.

Ni posle devet godina od smrti starijeg sina Miloša Radulovića, čuveni tekstopisac Marina Tucaković ne može da se pomiri s činjenicom da ga je zauvek izgubila. Vlasnica brojnih muzičkih hitova u ispovesti za Glossy otkriva da utehu danas pronalazi u drugom sinu Milanu i poslu. Međutim, kako se bližila Miloševa godišnjica smrti 1. decembra, Marinu često obuzme tuga koju ponekad ne može da savlada.

- Čovek se nekako stopi u svakodnevicu, odvuku ga misli na drugu stranu, ali i problemi koji su prisutni kod svih nas. Jednostavno, s vremenom otupi. Stalno doživljavam previranje emocija, nekad mi je normalno da idem na groblje, a nekad mi je mnogo teško. Majka nikad ne može da se pomiri s gubitkom, ta rana i bol ostaju za ceo život - kaže Marina, koja je našla način da nakon velike životne tragedije ipak nastavi dalje.

foto: Luka Šarac

- Utehu, ako bih to mogla tako nazvati, pronalazim u porodici i poslu, ali Miloš mi je uvek u mislima. Od trenutka kad sam izgubila dete, više ne mogu iskreno ni da se smejem. Smejem se, ali ne od srca - dodaje ona, koja nikada nije izgubila volju za životom.

Nije odustala od posla jer joj to pomaže da misli bar na tren okupira nečim drugim.

- Non-stop mislim na njega. Ali čini mi se da su moje suze presušile još pre nego što se to desilo. Mada, moram priznati da sam u poslednje vreme postala plačljiva, valjda to ide s godinama. Ne mogu da kažem da plačem svakog dana, ali neprestano mislim na Miloša. Kako se bliži godišnjica, imam običaj da se zaključam u sobu i oplakujem ga. Tu je njegova slika, cveće koje donosimo... Kad negde putujemo, uvek kažemo: "Ide i Miloš s nama". Stalno ga pominjemo. Da mogu da vratim vreme, verovatno bih mnoge stvari promenila. Pre svega, bila bih stroža majka - ističe Marina, kojoj ljubav prema mlađem nasledniku pruža dodatnu snagu u životu.

- Moj drugi sin Milan ne pokazuje svoju tugu, ali osećam da ga boli. Kad priča o Milošu, osećam u njegovom glasu da mu je teško - zaključuje Marina.

( Izvor: Glossy, Marija Dejanović )

Pogledajte još na portalu Glossy:

Ksenija Pajčin: Tragična sudbina fatalne lepotice

Aleksandra Prijović: Trpela sam uvrede koje su me ubadale kao mačem (FOTO)

Stefan Živojinović godinama nakon otmice: Dobio sam drugu šansu da živim i uživam u svakom danu (FOTO)

Jelena i Novak Đoković otkrivaju za Glossy: Svi detalji krštenja mališana u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track