(VIDEO) SLOBA POLUDEO OD LJUBOMORE, JEDVA GA SMIRILI: Sam sebi polomio ruku, pretio da će prebiti Nikolu!
Foto: Printskrin

ŠOKANTNO

(VIDEO) SLOBA POLUDEO OD LJUBOMORE, JEDVA GA SMIRILI: Sam sebi polomio ruku, pretio da će prebiti Nikolu!

Stars -

Ljubav između Slobe Radanovića i Lune Đogani vrlo je turbulentna. Pevač je počeo da ljubomoriše, pretio je Nikoli, a onda u naletu besa slomio svoju ruku.

Naime, prethodna noć bila je kobna za njihovu ljubav. Sukob je počeo nakon što se Sloba na par minuta odvojio od Lune, a baš tada je njoj prišao Nikola Arsić, što je izazvalo napad ljubomore kod pevača.

Kako Saška Karan i Milan Milošević danima ubeđuju Slobu da između Lune i Nikole postoji hemija, ovo je bila kap koja je prelila čašu.

"Sad ću da ga ubijem! Polomiću ga, on hoće da mu polomim pič*u šta on tebi prilazi na žurci kad si sama", govorio je besno Sloba Luni.

"Dečko me nije muvao. Ja volim samo tebe, molim te, smiri se. Kunem ti se životom da me nije muvao", molila je Luna Slobu da se umiri.

Sloba je tada počeo da je ignoriše, što je Lunu dovelo do ludila, tako da je pobegla u kuću, a on je ostao sam na žurci. Nakon nekog vremena njih dvoje su se sastali u pabu gde je Sloba u naletu besa počeo da udara sto, a kada je shvatio šta je uradio počeo je da jauče.

"Ponovo sam polomio ruku! Jeb*no sam ponovo polomio ruku", vikao je Sloba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track