SINANOVA ĆERKA PROZVALA PEVAČICU: Anabela, Gagi te nije dovoljno mlatio!
Foto: Privatna Arhiva

Otvoreno pismo

SINANOVA ĆERKA PROZVALA PEVAČICU: Anabela, Gagi te nije dovoljno mlatio!

Stars -

Đulkica oplela po Luninoj majci jer podržava to što je njena ćerka rasturila brak Kiji i Slobi

Ćerka Sinana Sakića Đulkica Amzić šokirala je javnost otvorenim pismom na Fejsbuku, u kojem je isprozivala Anabelu Atijas.

Naslednica kralja Južnog vetra revoltirana je što je pevačica opravdava ćerku Lunu, koja je rasturila brak Kiji Kockar i Slobi Radanoviću.

- Došla sam do zaključka da je ova Luna i dobra kakva joj je majka, bez imalo stida i srama. Znači, zar je teško reći: "Luna, sačekaj da čovek reši svoju situaciju i, brate, napadaj ga." A ne: "Jao, pa ljubav se desila, pa ovo, pa, ljudi, oni se vole, ja tu vidim ljubav." Alo, neka joj neko objasni da je nečiji brak svetinja, kakav god bio ili u kakvom god haosu bio, dok se ne završi. Ah, zaboravila sam da je njen sadašnji muž isto bio zauzet, verovatno je bio "nesrećan".

foto: Dragan Kadić

Ipak, ona je imala težak život, dete razvedenih roditelja, pa rat u kom je bila jako aktivna, pa je muž mlatio, očigledno ne dovoljno, jer naučila ništa nije kad je već trpela i tako otimala tuđe muškarce - napisala je Đulkica u otvorenom pismu i dodala da skida kapu Kristini Kockar za hrabrost.

- A druga stvar, Kiju neću da komentarišem. Možeš da učiš od nje, draga, šta znači biti kulturna dama s manirima jer džabe ti kilogram šminke i dobra odeća kad nemaš grama mozga. Uči od drugih, veruj mi, pametnija si kad ne komentarišeš ljubav, jer nemaš pojma šta to znači. Da znaš, nikad ne bih podržala propast i ne možeš sreću graditi na tuđoj nesreći nikada! Kija je postupila baš kako bih i ja. I da je mali milion Luna, on će nju zaštititi i pitanje je vremena kada će se njoj vratiti. Živi bili, pa videli. Uostalom, jedna od mojih životnih priča - završava Sinanova ćerka.

M. Dejanović - Foto: Dragan Kadić; Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track