ANABELA JE OD STIDA PROMENILA IME? Prozivaju je mnogi, a evo šta je prava istina o njenom rođenju!
Foto: Dragan Kadić

ISPLIVALI DETALJI

ANABELA JE OD STIDA PROMENILA IME? Prozivaju je mnogi, a evo šta je prava istina o njenom rođenju!

Stars -

Mnoge estradne zvezde su zbog upečatljivosti i bolje prepoznatljivosti promenile ime na početku svoje karijere, a jednu od dama naše estrade bila je prozivana da je menjala ime, ali ona tvrdi suprotno.

Naime, kada neko poželi da omalovaži Anabelu Atijas nazove je Razija Bukva, što je obično ispraćeno malicioznim i pogrdnim tonom.

Ona je sve to demantovala, i objasnila o čemu je reč.

"Da sam htela da promenim ime, promenila bih i prezime", istakla je jednom prilikom Anabela, podvlačeći da se ne stidi svog prezimena Bukva.

foto: Printscreen YT

Gostujući u jednoj emisiji, pevačica je donela na uvid svedočanstvo i knjižicu iz osnovne škole u kojima piše da se zove Anabela, kako bi konačno stala u kraj svim pričama, a zatim objasnila kako je došlo do toga da dobije tako neobično ime.

"Ime Anabela sam dobila po rođenju. Nisam sigurna da li je to bio lik iz knjige ili se spisateljica tako zvala. Znam samo da je bila neka italijanska knjiga. Potičem iz mešovitog braka. Tada to nije bilo važno, svi su bili ponosni Jugosloveni i samo je ljubav bila bitna. Ali valjda su oni nešto predosećali, pa nisu želeli da ikada imam problem zbog imena, pa su odabrali internacionalno. Sva deca u tom periodu su dobijala ta internacionalna imena i niko nije želeo na svoju stranu da naginje", ispričala je Anabela, prisetivši se društvenih prilika u Goraždu 70-ih godina prošlog veka.

foto: Printskrin Youtube

Podsetimo, devojačko prezime Bukva je promenila početkom 90-ih kada se udala za Gagija Đoganija, dok je sadašnje dodala svom imenu kada se obavezala na večnu ljubav Andreju Atijasu na samom kraju 2012. godine.

Nije poznato od koga tačno potiče glasina o imenu Razija koju su mnogi uzeli zdravo za gotovo.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Svet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IZAŠLE U NOĆNI PROVOD: Anabela je svojim izgledom zasenila ćerku Lunu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track