SVE ĆU TI NAPLATITI, SMIŠLJALA SI OPAKE IGRE: Kija tuži Slobinu majku! Evo šta joj je poručuje!
Foto: Printscreen

ZAKUVAVA SE

SVE ĆU TI NAPLATITI, SMIŠLJALA SI OPAKE IGRE: Kija tuži Slobinu majku! Evo šta joj je poručuje!

Stars -

U takozvanoj opomeni pred utuženje koju je gospođa Draginja dobila od Kristine, navodi se šta je zapravo zasmetalo njihovoj još zakonitoj snajki i zbog čega se odlučila na ovaj korak.

Majka Slobodana Radanovića, Draginja Radanović, teško je podnela ulazak zakonite snajke Kristine Kije Kockar u "Zadrugu", zbog čega je imala i zdravstvenih problema.

Slobinoj majci nedavno je od Kije stigla opomena sa upozorenjem.

U takozvanoj opomeni pred utuženje koju je gospođa Draginja dobila od Kije, navodi se šta je zapravo zasmetalo njihovoj još uvek zakonitoj snajki i zbog čega se odlučila na ovaj korak.

- Po ovlašćenju naše stranke, Kristine Kockar iz Zrenjanina, ovim putem Vam dostavljamo opomenu pred utuženje sa upozorenjem da ste u više navrata putem medija iznosili neistine o našem klijentu usled čega postoji osnov sumnje da ste izvršili krivično delo uvrede iz člana 170 i ovakvim iznošenjem neistina putem sredstava javnog informisanja grubo povredili čast i ugled Kristine Kockar - deo je onoga što piše u opomeni.

foto: Printscreen

U opomeni je navedeno kako je Draginja: - iznela neistine da preživljava teške trenutke zbog Kije

- iznosila uvredljive reči o Kijinoj porodici navodeći kako Kija Kockar "smišlja opake igre" i da je izmislila aferu "kokain"

- napala ličnost i moralne vrednosti Kristine Kockar iznoseći neistine kako je bila bahata, koje su se dalje širile putem sredstava javnog informisanja

- povredila ugled, dostojanstvo i čast Kristine Kockar, čime je izrazila duboko nepoštovanje i poniženje dostojanstva njene ličnosti

Iznoseći takve reči koje štete ugledu i časti Kristine Kockar putem štampe i drugih sredstava javnog informisanja jasno je da na Vašoj strani postoji namera omalovažavanja iste - piše u opomeni.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKAKO DA ZAJAŠE KONJA! Posle silnih neuspeha dogodilo se nešto neočekivano!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track