SRPSKA FOLK PEVAČICA BEŽI IZ SRBIJE: Brutalno iskrenim pismom pozdravila se od fanova
Foto: Printscreen/Instagram

LAKU NOĆ, SRBIJO

SRPSKA FOLK PEVAČICA BEŽI IZ SRBIJE: Brutalno iskrenim pismom pozdravila se od fanova

Stars -

Folk pevačica Dušica Grabović, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Farma", objavila je oproštajno pismo.

Ona je trebalo da napusti Srbiju na samo dva meseca kako bi u Australiji održala turneju, ali je ipak rešila da tamo ostane zauvek.

"Odlazim u Australiju i ne vraćam se više. Ako mi porodica i samo nekoliko prijatelja bude previše nedostajalo, potrudiću se da dođu kod mene i posete jedan od najlepših kontinenata na svetu. Hvala mojoj porodici i mojim pravim prijateljima koji su bili sa mnom i uz mene poslednje dve i po godine, koliko boravim u Srbiji", započela je pevačica.

"Vi znate da vas ja volim, to ne moram ni da vam kažem. Okrećem novi list i idem u novi život jer sam tako odlučila posle dugog razmišljanja. Hvala svima koji su od 2009. godine pratili i poštovali moj rad, voleli moj lik i delo i voleli moje pesme. Bili ste mi vetar u leđa i budite i sada kad odlazim... Ja vas nikada neću izdati. Laku noć, Srbijo, dobar dan, Australijo", objavila je pevačica i dirnula mnoge.

Iz ove poruke možemo zaključiti da je Dušica razočarana, ali nije otkrila ko je kriv za ovakvu njenu odluku. Ona je napomenula da nikada neće izdati svoje fanove, ali je izgleda nju neko izdao.

Spremni za večeras???? Moj dragi prijatelj,komšija i kolega @darkofilipovic_official #dusicagrabovic #darkofilipovic #singers

Објава коју дели Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) дана

(Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VRELA I MOKRA: Dušica uživa na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track