MARKO PEROVIĆ SMUVAO TRI UKUĆANKE PAROVA: Imao seks s Teom, Meom i Mirelom!
Foto: PrintScreen

DONŽUAN

MARKO PEROVIĆ SMUVAO TRI UKUĆANKE PAROVA: Imao seks s Teom, Meom i Mirelom!

Stars -

Crnogorac na poligrafu pokušao da slaže da nije bio s cimerkama, ali je na kraju sve morao da prizna

Marko Perović imao je seks s tri aktuelne učesnice „Parova“ - Mirelom Lapanović, Meom Bond i Teodorom Radoičić!

Novi-stari učesnik rijalitija ispitivan je na poligrafu, gde mu je postavljeno pitanje da li je imao seks s Mirelom, bivšom devojkom Milutina Radosavljevića Milija. I on i ona su to negirali. Međutim, Markov odgovor je prepoznat kao laž, nakon čega su se oboje pravdali.

- Mirela je seksepilna devojka i zašto da neko ne bude s njom?! - rekao je Perović, dok je Mirela oštro reagovala:

- Pa šta ako je bilo seksa, ja sam seksualno biće, žena koja ne voli seks za mene nije normalna. Sve ste vi poštene, a ja kurva. Svi vole seks!

Sledeća na tapetu bila je Mea Bond, s kojom je Marko takođe imao odnose, što je potvrđeno na poligrafu. Interesantno je da se Perović i s njom snimao, a da je kamerom upravljala njihova cimerka Maja Eskić! Saterana u ćošak, Bondova je priznala aferu:

- Bila sam pijana i ti si me iskoristio. Znam da nije bilo seksa, a ako je bilo, znači, ti si me iskoristio!

Poslednja u nizu je Teodora, koja je uporno tvrdila da s njim nije imala ništa. Na pitanje da li je imao seks u kupatilu s njom, Marko je odgovorio da nije, ali je poligraf odgovor prepoznao kao laž. Oboje su bili šokirani ovim, a Tea je briznula u plač. Ona je izašla u dvorište i kroz suze se pravdala da nije spavala sa cimerom, a sve vreme su je tešili Đus i Dalila.

J. S. - Foto: PrintScreen

Zavodnik

ZAVEO JOŠ DEVET DEVOJAKA

Marko je oduvek važio za zavodnika, pa je u trećoj i četvrtoj sezoni „Parova“ bio sa osam devojaka. On je u vilu ušao s devojkom Emom Lapin, a ubrzo je zaveo Ružicu Veljković i Macu Diskreciju. Spekuliše se da je bio i s Avom Karabatić, Tijanom Ajfon, Atinom Ferari i Anamarijom Džambazov. Bivša Gastozova devojka Ana Spasojević priznala je da je bila s njim, a na Marka je pala i Mirjana Beba Lazarević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track