VESNA DEDIĆ SE UVEK OBLAČI SMERNO: Rešila je da pokaže dekolte, a evo od koje pevačice će pozajmiti haljinu za Novu godinu!
Foto: Vladimir Šporčić

MENJA STAJLING

VESNA DEDIĆ SE UVEK OBLAČI SMERNO: Rešila je da pokaže dekolte, a evo od koje pevačice će pozajmiti haljinu za Novu godinu!

Stars -

Voditeljka se uvek pojavljuje u smernim odevnim kombinacijama, a a Novu godinu je odlučila da promeni stajling.

Vesna Dedić će se u nesvakidašnjem i neviđenom izdanju pojaviti na snimanju novogodišnje emisije, haljinu je već pikirala, ali da bi se u istoj i pojavila treba joj ni manje ni više nego "odobrenje" Cece Ražnatović.

"Mene će videti u izdanju kakvom su me viđali devedesetih godina. S obzirom da ja imam tri decenije radnog staža i vodila sam Jutarnji program devedesetih, meni je i bilo mesto u novogodišnjem programu u studiju, koji se bavi temom devedesetih godina. Ja se upravo ovih dana spremam da pozovem Cecu Ražnatović da mi da jednu od svojih haljina kojima je plenila tokom devedesetih, pa da se i ja tako pojavim", rekla je Vesna.

foto: Damir Dervišagić

Iako je poznato da pevačice nose veoma izazovne haljine, voditeljka je objasnila da i voditeljke mogu da nose dekolte.

"Ja sam novinarka RTS-a i svojim stajlingom sam se uvek trudila da opravdam radno mesto novinarke. Nova godina će biti prilika da pokažem da i novinarke imaju dekolte, samo što im ne priliči da se tako pojavljuju. Ja sam devedesetih imala dvadeset i nešto godina i naravno da sam se pojavljivala i neprikladno obučena. Nosila sam i dekoltee i bretele, ali kad imaš 20 godina, sve ti priliči. Ja sam veliki protivnik pojavljivanja u nekim zrelim godinama, kad imaš već neko poštovanje gledalaca, a naročito u mojoj situaciji kada radim jednu porodičnu emisiju bilo bi zaista degutantno da se ja pojavljujem oskudno odevena. Pojavljujem se ja tako u diskotekama, na mestima gde je to kulturno", priča Dedićeva.

foto: Printscreen YT

Vesna je do sada uvek vodila računa da izgleda elegantno i kulturno u svojim odevnim kombinacijama i kada je odabir garderobe u pitanju do sada nije imala promašaja.

"Ja sam imala promašaja devedesetih, ko što svako ima promašaja u mladosti, ali poslednjih 10, 20 godina nemam tu vrstu promašaja. Mnogo sam pričala i družila se sa Sašom Vidićem i Ašakom Murtićem sa ljudima koji znaj taj posao, koji umeju da daju dragocene savete. I imam duboku svest o tome koliko imam godina i šta radim", iskrena je Vesna.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track