PRIVEDENA MIRA ŠKORIĆ: Pevačica završila u policijskom automobilu!
Foto: Printscreen

Haos

PRIVEDENA MIRA ŠKORIĆ: Pevačica završila u policijskom automobilu!

Stars -

Ja sam sumnjivo lice! Izvršili su pretres, pokazala sam im tašnu i videli su da ne nosim oružje, kaže Škorićka

Mira Škorić uhapšena je na parkingu u centru Beograda posle noćnog provoda.

Naša ekipa koja se zatekla na licu mesta primetila je pevačicu dok je izlazila iz svojih kola i približavala se patroli, koja je bila udaljena od nje nekoliko metara. Jedan od policajaca zaustavio je Škorićku rekavši joj da sprovode redovnu kontrolu, nakon čega je ona otvorila vrata njihovog auta i počela da ćaska s njima. Nismo uspeli da čujemo o čemu su pričali, pa smo nakon završenog razgovora pitali pevačicu da li je i kako rešila problem s organima reda i mira.

- Malo su me priveli, pa šta! Ja sam sumnjivo lice. Obavili su sa mnom petnaestominutni razgovor i zaključili da hapse pogrešnu osobu. Izvršili su pretres, pokazala sam tašnu i videli su da ne nosim oružje sa sobom, pa smo se lepo pozdravili - rekla nam je folkerka.

Naravno, sve ovo bila je Mirina šala. Ispostavilo se da su policajci prepoznali Škorićku i da su samo hteli da je pozdrave i popričaju s njom, pa im je pevačica rado izašla u susret.

foto: Printscreen

Najavljuje svadbu

ŠKORIĆKA NA SNIMANJE DOŠLA U VENČANICI!

Mira je već pola godine u vezi s bogatim Nemcem, za koga planira da se uda, što je Kurir ekskluzivno otkrio. Zato je folkerka rešila da proveri kako će joj pristajati venčanica na svadbi. Ona je na snimanje novogodišnjeg programa RTS došla u beloj haljini koja neodoljivo podseća na venčanicu. Mirina toaleta dopala se svima koji su je sreli u studiju, a kolege su joj čestitale što će po drugi put stati na ludi kamen.

Kurir / Lj. S., Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI SU POPADALI OD SMEHA: Mira Škorić zajahala svinju i napravila haos u studiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja