(FOTO) TEODORA PRE DVE GODINE NIJE BILA OVO ŠTO JE DANAS! Boja kose, frizura, šminka, nos - njeno lice izgledalo je SASVIM DRUGAČIJE
Foto: Printscreen/Youtube

VELIKA TRANSFORMACIJA

(FOTO) TEODORA PRE DVE GODINE NIJE BILA OVO ŠTO JE DANAS! Boja kose, frizura, šminka, nos - njeno lice izgledalo je SASVIM DRUGAČIJE

Stars -

Teodoru Džehverović već mesecima pratite u rijalitiju "Zadruga", te njene svađe i pomirenja sa manekenom Anđelom Rankovićem. Njen temperamentni duh niste mogli da ne zapazite, ali ti koliko pleni atraktivnošću i seksepilom.

No, nije uvek bilo tako... Pre svega dve godine ova mlada dama negovala je drastično drugačiji imidž!

900k #KristijanGrej ❤

A post shared by ? TeodoRa Official (@teodoradzehverovic) on

Naime, pevačica je pre dve godine učestvovala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kada se publici predstavila kao tamnokosa i smerna devojka.

Na prvi pogled teško da bi iko eksplozivnu i seksi Teodoru uopšte prepoznao , ali kako je takmičenje odmicalo, tako se i ona menjala.

foto: PrintScreen/Youtube

Kako je prolazila iz kruga u kruga, Teodora je tako radila na svom scenskom imidžu - pa je postala platinsta plavuša, a promenila je i način šminkanja, te akcentovala obrve. Takođe, ona je poradila i na svom stajlingu, te se sve češće odlučivala za smelije i provokativnije odevne kombinacije.

foto: PrintScreen/Youtube

A šta vi kažete - kakav imidž joj više pristaje?

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GUZA OD KOJE ZASTAJE DAH: Pogledajte muške reakcije na njen prolazak...kraj će vas oduševiti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track