NIJE MI SVEJEDNO KAD SE SLOBA I LUNA LJUBE: Kija priznala da je boli što je prevarena!
Foto: Printscreen YT

NIJE ZASLUŽILA

NIJE MI SVEJEDNO KAD SE SLOBA I LUNA LJUBE: Kija priznala da je boli što je prevarena!

Stars -

Odnos Kristina Kije Kockar i njenog i dalje zakonitog supruga Slobe Radanovića neko vreme je bio u "mirnoj luci", međutim pre dva dana ponovo su počele žestoke svađe, a Kija je sinoć pred svima rekla sve ono što joj leži na duši.

Sinoć su gledaoci postavljali pitanja zadrugarima, tom prilikom Kija je otvorila dušu, i nije krila da joj je veoma teško zbog čitave situacije.

"Ja sam rekla neke činjenice, on nije rekao marš, nego m'rš! Ja njemu nisam rekla nijednu ružnu reč tada, on je meni rekao to bez ikakvog razloga. A ja što sam njega nazvala tim rečima, stojim iza toga. Njegova dela govore to, to je moje mišljenje, ne svačije. On je pokazao svojim delima da je ološ, loš čovek. Ja nisam to zaslužila, ja sam poslednja osoba koja je to zaslužila od njega. Da on kaže svestan je sa kakvom osobom je proveo pet godina, aludirajući da ja nisam dobra osoba", rekla je Kija.

foto: Printskrin Youtube

"To što on meni kaže m'rš, ne boli toliko koliko bole dela koja on meni radi. Ja se izvinjavam što sam prevarena i ponižena javno. Ne postoji stvar koju sam ja uradila u braku da bi ovo zaslužila. Ja nemam reči ako to neko može da opravda", nastavila je ona.

Kija nije želela da krije da joj smeta kada se Luna i Sloba ljube pred njom, ali je dodala da smatra da Luna više vodi računa da to ne rade pred njom nego Sloba. Ona je iskreno rekla da joj nije svejedno kada su u njenoj blizini, ali da to ne znači da i dalje voli Slobu, već da su takva osećanja normalna nakon pet godina veze.

Slobina supruga priznala je i da je razvod njen najveći životni poraz.

(Kurir, Foto:Prinstcreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA OČITALA BUKVICU ČOVEKU: U prepunom Sava centru, pevačica žestoko odbrusila! Ovo nikad do sada nije uradila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track