(VIDEO) LUNA DEFINITIVNO NEMA BLAMA! Pred Slobom MIRISALA SVOJA STOPALA, pa dala KOMENTAR koji NIJEDNA DRUGA DEVOJKA ne bi
Foto: Printscreen/Youtube

POTPUNO OPUŠTENA PRED SVOJIM PARTNEROM

(VIDEO) LUNA DEFINITIVNO NEMA BLAMA! Pred Slobom MIRISALA SVOJA STOPALA, pa dala KOMENTAR koji NIJEDNA DRUGA DEVOJKA ne bi

Stars -

Luna Đogani ponovo je privukla pažnju pratilaca "Zadruge" koji su do sada bili "zgroženi" Luninim potezima poput stavljanja ruke u gaćice, pa mirisanje iste, čačkanja intimnih delova pred kamerama i tako dalje.

Naime, mlada blogerka je, dok je u sobi za rehabilitaciju sedela sa svojim dečkom Slobom Radanovićem, u jednom momentu podigla nogu, uhvatila stopalo, i počela da ga miriše.

Međutim, pobednički potez bio je Lunin komentar, koji bi, sasvim sigurno možemo da tvrdimo, malo koja žena rekla pred muškarcem sa kojim je u emotivnoj vezi.

foto: PrintScreen/Youtube

- Prljave su mi noge... - rekla je Luna Slobi, a onda je, ponovo mirisala svoje stopalo koje je pre toga očistila rukama.

Sloba očigledno nije konstatovao šta je uradila pred njim, pa je ustao i otišao.

- Idem da stavim kapi u nos - rekao je pevač.

Zbog ovog poteza Lunu su iskritikovali na društevnim mrežama, a fanovi "Zadruge", naročito Lunini fanovi, nadaju se da će prestati da radi ovakve i slične stvari. Barem pred kamerama.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/ Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Lizni ga, bejbi! Mislila je da je sladoled, a on joj je uvalio...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track