(VIDEO) IMA LI KRAJA BIZARNIM ISPADIMA? Nakon što je danas mirisala svoja stopala, LUNA dozvolila SLOBI da poliže njene prste na nogama
Foto: PrintScreen/Youtube

imaju omiljen fetiš

(VIDEO) IMA LI KRAJA BIZARNIM ISPADIMA? Nakon što je danas mirisala svoja stopala, LUNA dozvolila SLOBI da poliže njene prste na nogama

Stars -

Sloba Radanović i Luna Đogani već nekoliko meseci žive pod budnim okom kamera u Zadruzi i svaki njihov potez ispraćen je u javnosti. Oni su svoj intimni život stavili na tacnu, pa smo imali prilike da saznamo i sitnice koje većina parova čuva samo za sebe.

Dvoje golupčića davno su srušili sve stege i potpuno opušteni uživaju u svojoj ljubavi, a to dokazuju i brojni bizarni momenti između njih dvoje.

Tako su pokazali i određene fetiše... Naime, Luna je nedavno istakla kako joj je "jako sladak" Slobin palac, da bi naknadno i on pokazao simpatije prema njenim stopalima.

foto: Printscreen

Danas u sobi za rehabilitaciju otišli su korak dalje i priredili još jednu bizarnu scenu. Pevač je skinuo čarapu sa stopala svoje devojke, a potom joj grickao prste i pomno ih proučavao.

- Jesu li kiseli - upitala ga je blokerka.

Kako je Sloba reagovao i kako je sve to izgledalo pogledajte u priloženom snimnku.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Lizni ga, bejbi! Mislila je da je sladoled, a on joj je uvalio...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track