OVE POZNATE HRVATICE SU PALE NA SRBE: U Beogradu je sve moćnije, krupnije i divlje! Volim Srbiju jer se u njoj živi urnebesno!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragana Udovičić

ONE SU SRPSKE SNAJKE

OVE POZNATE HRVATICE SU PALE NA SRBE: U Beogradu je sve moćnije, krupnije i divlje! Volim Srbiju jer se u njoj živi urnebesno!

Stars -

Ove poznate hrvatske dame su svoju ljubavnu sreću pronašle u Srbiji, i sada za našu zemlju imaju samo reči hvale.

Severina Kojić, Nikolina Pišek, Ida Prester, Ana Bebić, neke su od srpskih snajki, a ova lista se sve češće produžava.

Na srpski šarm čak dva puta je pala Severina! Prvi suprug Milan Popović, a sada i mladi Igor Kojić, koji joj je vratio osmeh na lice.

foto: Damir Dervišagić

Nikolina Pišek je i ranije volela da dođe u Beograd zbog preduzetnika Matije Ćorkovića, ali onaj ko ju je odveo do oltara je Vidoje Ristović.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica i voditeljka Ida Prester takođe je pala na šarm beogradskog momka. U pitanju je preduzetnik Ivan Peševski sa kojim ima dvoje dece.

"U Beogradu je sve nekako isto kao u Zagrebu, samo veće, moćnije, krupnije, divlje. Zato Zagrepčani vole da idu u Beograd, a i zato što se ovde živi jednim urnebesnim životom", izjavila je Ida jednom prilikom.

foto: Damir Dervišagić

Fatalna za Srbina Ivana Đolića pokazala se i Ana Bebić, koja se nakon muzičkog šoua "Operacija Trijumf", preselila u našu prestonicu, udala se, a očekuje i bebu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kamen u mostu ljubavi ove dve zemlje položila je i Martina Vrbos, koja je pre u Beograd odlazila turistički a sada sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem odlazi da poseti njegovu porodicu.

foto: Marina Lopičić

Psi laju, karavane prolaze, ratovi se događaju, a ljubav između svega toga strasno plete.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SPREMITE SE ZA NAJGORI DAN U 2017 GODINI!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track