PREKIPELO MU! BILO MU JE DOSTA SVEGA: Nije hteo više da bude VODITELJ, a evo ko je kriv za to!
Foto: Printskrin

POŽELI NAM DOBRO JUTRO SVAKO JUTRO!

PREKIPELO MU! BILO MU JE DOSTA SVEGA: Nije hteo više da bude VODITELJ, a evo ko je kriv za to!

Stars -

Kada se spomene ime Srđana Predojevića, mnogi će odmah u glavi imati asocijaciju i na Jovanu Joksimović, a malo je poznato da je upravo ona zaslužna za to što jednog od omiljenih TV voditelja i dalje gledamo na malim ekranima.

Naime, Srđane je prešao dug put od rada na lokalnoj kragujevačkoj televiziji, preko posla na B92, pa do "Jutarnjeg programa" sa Jovanom, ali na RTS-u, koji je imao odličan odziv publike.

"Međutim, nakon izvesnog vremena, došlo je do nesuglasica sa tadašnjim rukovodstvom, koje su bile tolike da smo na kraju prestali da komuniciramo. Iz takve atmosfere odlučio sam da mi je, bez obzira na malo dete kod kuće, bolje da ne radim. Tada sam se pozdravio sa televizijom i čitavim balastom javnog posla i konkurisao na posao portparola kontrole leta Srbije i Crne Gore", priča Srđan, a zatim otkriva da je došla ponuda koju nije mogao da odbije.

foto: Marina Lopičić

"Ponudu od Pinka sam razmatrao mesecima i moram da kažem da je Jovana zaslužna za to što smo tu gde jesmo. Ubedila me je da nastavimo sa programom, a milionska publika, koja nam je od prvog dana posvetila pažnju", pokazala je da nisam pogrešio.

(Kurir.rs/Story/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA OČITALA BUKVICU ČOVEKU: U prepunom Sava centru, pevačica žestoko odbrusila! Ovo nikad do sada nije uradila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track