PRE NJE SAM BIO IDIOT: Masimo Savić progovorio o odnosu sa suprugom, a nećete verovati čime se ona bavi!
Foto: Dragan Kadić

ZAJEDNO SU VIŠE OD DVE DECENIJE

PRE NJE SAM BIO IDIOT: Masimo Savić progovorio o odnosu sa suprugom, a nećete verovati čime se ona bavi!

Stars -

Masimo Savić sa suprugom Eni je već dve i po decenije u srećnom braku. Imaju kćerku Mirnu na koju su veoma ponosni.

"Kada me pitaju koji je recept za uspeh, kažem da se radi o iskrenosti, o neskrivanju i nemanju nekih drugih telefona sa strane. Supruga i ja imamo zajednički mejl. Vrlo često zbog obaveza ne stignem sve da pogledam pa mi supruga pročita šta je stiglo. Ja bilo kom novinaru mogu da dam svoj kompjuter da pogleda šta ima u njemu. Osim fotografija, pesama i profesionalnih pisama, nema ničeg drugog. Nema ničeg kompromitujućeg jer ja tako ne živim", rekao je Masimo i dodao:

foto: Printscreen

"Već odavno sam uredio svoj život. Nekada sam bio neko ko je račune gužvao i bacao. Plaćao sam struju kada bi me isključili. Onda sam shvatio da strašno puno gubim. Dete je bilo malo, ali sam znao da će uskoro sve to početi da pamti. Supruga i ja smo seli i dogovorili se da od tada pa nadalje sve što stigne odmah zajednički rešavamo. Tako da smo već jako dugo u jednom mirnom životu i to mi izuzetno prija", ističe poznati hrvatski umetnik.

Masimo ističe da je Eni doktor veterinarske medicine i da je jako puno u životu naučio od nje.

foto: Luka Šarac

"Pre nje sam stvarno bio idiot. Ona je bila ta koja mi je rekla da određene knjige moram da pročitam. Iz primera njene porodice, jer moja jeste bila disfunkcionalna, shvatio sam kako se ponaša glava porodice. Ako hoćete da su vam deca dobro i da rastu bez kompleksa, morate biti otvoreni sa njima. Prvo što smo hteli da postignemo kod naše kćeri Mirne jeste da se nama prvo obrati kada bude u bilo kakvom problemu. Nema skrivanja ničega od nas. Ona će uskoro magistrirati, pa doktorirati u Americi političke nauke i novinarstvo. Mislim da će se baviti ozbiljnim istraživačkim novinarstvom i pisaće knjige", rekao je on, a onda je otkrio da je ćerka nasledila talenat za pevanje od njega.

"Koliko god je muzički talentovana, ipak nam se najviše sviđa kako piše. Inače, jasno je da ljudi u nekom trenutku za mene kažu: “Ovaj čovek nikoga ne dira. Radi svoj posao, živi svoj život, ima vrlo uspešnu kćer i u braku je sa ženom koja apsolutno stoji iza njega. Jedan od retkih sa strahovito stabilnim brakom”. Mnoge sam prijatelje zeznuo tako što sam ženi poklonio ozbiljnu dijamantčinu za 25 godina braka. Svi su se strašno ljutili i govorili: “Da li ti shvataš šta si napravio? Sada ćemo svi morati da uradimo tako nešto”. Ja sam porodičan čovek koji u porodici crpi energiju da bi izdržao ono što radi", otkriva Savić.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POPULARNI GLUMAC PEVAO NA CECINOJ SLAVI! Veljko zabeležio taj RETKI MOMENAT, pa podelio sa svima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track