DARA PROSLAVILA ROĐENDAN SINA: Kostin najlepši dan u životu!
Foto: Privatna Arhiva

Veselje

DARA PROSLAVILA ROĐENDAN SINA: Kostin najlepši dan u životu!

Stars -

Bubamara u igraonici u Novom Sadu okupila sve drugare svog mezimca, koji su mu pomogli da ugasi svećice na torti

Dara Bubamara proslavila je u četvrtak sinu Kosti deveti rođendan u jednoj igraonici u Novom Sadu.

Na gala žurki pored drugara njenog naslednika bili su i najuži članovi porodice i prijatelji. Iako je rođen 2. januara, Bubamara je odlučila da sinu sada priredi proslavu, jer zbog novogodišnjih praznika početkom januara mnogi njegovi drugari nisu u Novom Sadu. Sada su se svi odazvali njegovom pozivu, pa je dečak bio veoma uzbuđen i srećan.

foto: Privatna arhiva

Osmeh s lica nije skidala ni njegova mama, koja se potrudila da svom mezimcu ispuni svaku želju te nije štedela novac na ovoj gala proslavi.

- Na rođendanu je bilo prelepo. Kosta je bio oduševljen i još uvek je pod utiskom. Klinci su bili fenomenalni. Tako su se lepo igrali i družili da mi je srce bilo puno dok sam ih gledala. Sin mi je rekao da je ovaj dan bio jedan od najlepših u njegovom životu i mnogo sam srećna zbog toga. On je divno i poslušno dete koje zaslužuje sve najbolje - ističe ponosna majka i dodaje.

- Naravno da umem da spremam, ali zašto bih na to gubila vreme kad sve lepo može da se poruči. Bitno je da su gosti uživali i da je bilo svega. Svakako najslađi trenutak je bio kad je Kosta duvao svećice. I to čak tri puta!

foto: Privatna arhiva

Kurir / Lj. S.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja