NOSI SE, BRE! NEĆU DA TRPIM TVOJE HIROVE, PLATIO SAM SVE ŠTO SI HTELA! Požgaj URLAO na suprugu, bacio burmu, pa zapomagao kako želi da ga neko voli
Foto: PrintScreen/Happy televizija

menja raspoloženje kao čarape

NOSI SE, BRE! NEĆU DA TRPIM TVOJE HIROVE, PLATIO SAM SVE ŠTO SI HTELA! Požgaj URLAO na suprugu, bacio burmu, pa zapomagao kako želi da ga neko voli

Stars -

Aleksandar Požgaj menja mišljenja i raspoloženja iz minuta u minut. On je danas u toku dana pravio rusvaj u vili "Parova" zbog turbulentnog odnosa suprugom.

Podsetimo, danima je bio u depresiji jer mu nedostaje žena, da bi danas ipak shvatio da mu Ivana ne treba. Međutim, predomislio se posle samo nekoliko sati kada se ona uključila u program i rešila probleme koje je imala sa njim.

No, ni to primirje nije potrajalo.

Naime, Požgaj se ponovo čuo sa suprugom u toku večeri u želji da je izmoli da mu se pridruži u luskuznoj vili. Ona je to striktno odbila, istakavši da je trenutno poslovno vezana za Njujork.

foto: PrintScreen/Youtube

- Dokle više ja da trpim te tvoje hirove, izvoli uživaj u Njujorku. Zar ne možeš ni da mi vratiš ni malo ljubavi, platio sam ti sve što si htela, burme. Evo ti i burma, ne treba mi - besneo je Požgaj, pa u afektu bacio burmu.

- Nije mi lako u Njujorku, sad bih se vratila zbog tebe i ušla tu, kako bi zajedno izgurali sve. Ako ti nećeš, mogu i ja da ostanem umesto tebe, jer znaš koji nam je cilj, ali sada moram da ostanem ovde. Ne mogu da dođem - objašnjavala mu je ona bezuspešno.

- Nosi se, ne moraš ni da dođeš - zaključio je bivši političar.

Nakon čitave ove šarade, Požgaj se povukao u dvorište kako bi se pošteno isplakao.

- Ja želim samo da me vole. Pružam sve i pomažem svima u porodici, a čini mi se kao da me niko ne voli - jecao je on.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Happy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track