(VIDEO) NEMOJ VIŠE DA JOJ ĆUTIŠ: Sloba se čuo sa majkom! Svekrva oplela po bivšoj snaji! Evo koliko je BESNA NA KIJU, a Luna...
Foto: Printscreen

PODRŽALA SINA!

(VIDEO) NEMOJ VIŠE DA JOJ ĆUTIŠ: Sloba se čuo sa majkom! Svekrva oplela po bivšoj snaji! Evo koliko je BESNA NA KIJU, a Luna...

Stars -

Sloba Radanović razgovarao je sa majkom Draginjom, koja ga je sve vreme savetovala da ne ćuti supruzi Kristini Kockar, da pazi na ruke i da se ne svađa sa Lunom Đogani.

"Digni glavu gore! Nemoj da se ustručavaš. Sve u lice! Nemoj da je tripiš više! Nemoj da se sekiraš. Kada je ona znala tako tebi sve da kaže u lice, nemoj da ćutiš. Odgovori slobodno novinarima. Niko se tebe ne stidi, svi su uz tebe. Nemoj da lupaš više rukom", govorila je Draginja Radanović.

"Nemoj da plačeš, sve je dobro, sve je super, ja sam dobro. Pozdravila vas Luna! Meni je ovde super, nemoj da se nervirate. Stvarno mi je dobro. Nema zbog čega da se sekiraš. Imam sve ovde, idemo do kraja", pričao je Sloba svojoj majci.

"Nemoj, molim te, da joj dozvoljavaš više, to je puklo pa je puklo. Nemoj da joj ćutiš. Nemoj da dozvoliš da te vređa, da ti je kupovala gaće, majice. Gde su tvoje pare?! Niko ti nije prijatelj, svi je nagovaraju. Glavu gore! Sa Lunom nemoj da se svađaš. Sine, mene jako boli da te vređaju. Tvoja gospođa je meni utuženje poslala", nastavila je Slobina majka.

Pevač je pred svima rekao kako je na vezi ostao Andrija, momak njegove supruge Kristine Kockar, koji je želeo da se ispriča sa Radanovićem.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ĐEKSONU NEĆE BITI DOBRO: Čim je izbačena iz Zadruge, Mina završila U ZAGRLJAJU ovog muškarca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track