ISPOVEST GRANDOVE PEVAČICE: Imala je bolne traume, preživela rat i saobraćajne nezgode a onda se suočila sa bračnom krizom!
Foto: Dragan Kadić

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

ISPOVEST GRANDOVE PEVAČICE: Imala je bolne traume, preživela rat i saobraćajne nezgode a onda se suočila sa bračnom krizom!

Stars -

Pevačica Nikolina Kovač pre dve i po godine doživela je saobraćajnu nezgodu kada je sa suprugom Sašom Kaporom i njihovim sinom Nikolajem sletela s puta u reku. Atraktivna pevačica u svojoj ispovesti otkriva da je u međuvremenu imala još jednu saobraćajnu nezgodu te da joj je dugo trebalo da se oslobodi straha od vožnje.

Zbog svega što joj se dogodilo tokom rata u Bosni i nesreća koje je preživela, Nikolina je imala traume, a zbog njih su trpeli njeni bližnji.

"Prvih godinu i po dana imala sam veliki strah od vožnje. Posle dva udesa nije mi bilo lako da se vratim u normalu. Oba puta nisam ja bila za volanom i zbog toga nisam imala poverenja u one koji me voze, pa makar to bili neki surovi profesionalci, Saša ili moj tata. Bila sam u velikom strahu i istraumirana zbog svega što se desilo. Krenu negde da me voze, a ja im držim predavanja: "Nemoj ići levo, idi desno, kako to voziš, ostavi telefon, i tako dalje". Izađem iz auta, ne mogu da se vozim. Baš sam imala problema. Ipak, uspela sam da prevaziđem taj strah. Najsigurnija sam kad ja vozim", poverila nam se Nikolina, a potom detaljnije ispričala kako se dogodio drugi udes, koji je krila od javnosti:

foto: Printskrin

Udarili smo u stenu

"To je bilo sa mojim momcima iz benda. Krenuli smo na nastup, bio je zaleđen put, mi smo se okretali par puta, zaustavili smo se udarivši u jednu stenu, prošli smo bez povreda. Srećom nije naišao nijedan automobil u tom momentu. Imala sam tu sreću da mi oba puta nije falila dlaka sa glave. Taj drugi udes mi je bio "šlag na tortu". Poželela sam da više nikad ne sednem u auto. Imala sam strah čak i u taksi da sednem", požalila nam se plavokosa Sarajka.

Ona nam je priznala da nisu samo udesi bili traumatični za nju, već i rat u Bosni, koji se dogodio tokom njenog detinjstva, kao i problemi sa zdravljem, ali sve je to sada iza nje.

"Mnogo sam jača psihički posle svega što sam preživela. Ja sad zračim energijom jedne zrele osobe, nisam više u oblacima kao što sam bila. Mislila sam da se loše stvari dešavaju samo na filmu, a ja nisam bila pošteđena od samog detinjstva, rat u Bosni, pa taj period posle rata, posle toga zdravstveni problem i udesi. Hvala bogu, sve je iza mene. Ja sam pozitivac i na sve gledam sa vedrije strane. Sve traume sam prevazišla i to je najbitnije", pozitivno završava priču o nedaćama koje su je zadesile u životu.

foto: Damir Dervišagić

Saša i ja smo različiti, često smo blizu razvoda

Nedavno se pojavila priča u domaćim medijima da su ona i Saša bili pred razvodom, ali da su uspeli da sačuvaju brak, a pevačica nam objašnjava šta je glavni uzrok bračnih kriza.

"Nas dvoje smo jako različiti, jako suprotnih shvatanja u mnogim stvarima. Zbog toga često dolazimo u sukob, nije nam za to potrebna treća osoba. Mi smo dovoljno teški jedno drugome. Ja milion puta istaknem da ništa nije idealno, ni naš odnos nije idealan, pogotovo jer smo mi suštinski dve različite osobe, onda treba mnogo više energije da se postigne kompromis", kaže Nikolina i otkriva oko čega se najviše svađa sa suprugom:

Pevačica nam je otkrila i da je maksimalno posvećena vaspitanju svog sina, ali da joj malo teže polazi za rukom da promeni nešto što joj se ne sviđa u njegovom ponašanju, jer više sluša oca.

foto: Marina Lopičić

Sin će biti sportista

"Sašu više sluša, on ima veći autoritet jer sam ja u fazonu da je mama tu da ispunjava sve želje. Ipak, uspevam da ga dovedem u red. Možda ne usvoji odmah, ali za pola godine vidim rezultat. Treba imati strpljenja", objašnjava mlada mama i dodaje da će Nikolaj pre napraviti sportsku karijeru nego muzičku:

"Jeste talentovan za muziku, ali ga sport više interesuje. Mislim da će pre biti fudbaler nego pevač. On je pravo muško dete, zanima ga samo lopta", priča ponosna mama.

Kovačeva će Novu godinu provesti radno u Bosni, a tokom novogodišnjih nastupa promovisaće novu pesmu "Neprestano".

"Ovo je definitivno najbolja pesma u mojoj karijeri. Napisao ju je Bane Opačić. Ja sam se sa njim prvo povezala kao sa osobom, jer ja ne mogu da radim sa ljudima koji mi ne prijaju. Duše su nam se našle, tako bih ja rekla", kaže pevačica.

"Najčešće se svađamo oko njegove neodgovornosti. Ja sam pravi Nemac u poslu, sve mora da bude pod konac. S druge strane, on je malo usporen, malo je buntovan, moram ga gurati u nekim stvarima, a pretalentovan je, i onda se zbog toga svađamo. Pitam ga: "Da li si išao u studio, da li si pozvao tog i tog?". On kaže: "Jao, nisam, sutra ću". Tada poludim. To nije dobro za njegovu karijeru, ali on ima tu ludu sreću da ga ljudi vole na terenu i zato opstaje u poslu. Njega vole i kao pevača, ali i kao čoveka, on je mnogo duhovit i to se publici takođe veoma dopada", misli Nikolina.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Puls, D.P.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BILA JE ŽIVA BUKTINJA: Srpkinju zapalila ljubomorna žena, preživela 30 BOLNIH operacija, a evo šta sad radi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track