POŽGAJ BEZ SRAMA POSLE FRAPANTNOG ISHODA NA POLIGRAFU! Evo šta je rekao nakon što je otkriveno koliko je samo LAGAO
Foto: Printscreen/Happy televizija

Kaže da je sudio sam sebi

POŽGAJ BEZ SRAMA POSLE FRAPANTNOG ISHODA NA POLIGRAFU! Evo šta je rekao nakon što je otkriveno koliko je samo LAGAO

Stars -

Učesnik šeste sezone "Parova" Aleksandar Požgaj kada je juče odgovarao na pitanja poligrafa. Ispostavilo se da je većina njegovih odgovora bila neistinita, te da ništa nije onako kako je zaista predstavljao.

Čitava ta parada izazvala je jak revolt kod ostalih ukućana luksuzne vile, i veliki broj njih razočaran je i besan na bivšeg političara.

Požgaj je u kratkom intervjuu istakao kako se oseća nakon epozode sa poligrafom.

Sinoć se podigla velika prašina oko tog "Parografa". Šta misliš o tome što je većina tvojih cimera bila protiv tebe?

"Parograf" je bio suđenje Aleksandra Požgaja samom sebi. Samom sebi sam sudio javno i priznao da sam kriv. Kriv sam jer sam verovao u laži drugih ljudi i nisam o problemima pričao sa roditeljima. Kada izađem iz "Parova" problem rešavam sa porodicom i u četiri zida. Šta misle učesnici "Parova" mene apslolutno ne ineteresuje i stalo mi je samo do toga šta moja porodica misli.

foto: Printskrin Youtube

Dalila Mujić i ti ste zaratili zbog tvoje izjave da je imala seks sa Nininim dečkom. Poručila ti je i da će ti zagorčati život.Ti tvrdiš i dalje da nisi ništa loše rekao za nju?

Dalila i ja nismo zaratili, nego Dalila ratuje sama sa sobom i traži kadar. Nisam ništa rekao za Dalilu, a da se pravdam nemam razloga, jer nisam ništa rekao. Ako joj je cilj da zavrti priču i da i mene ubaci u tu glupost, onda je to njen problem i ja tu neću učestvovati.

Na veliko iznenađenje, Sneža je čvrsto zauzela svoj stav da ti veruje sve što kažeš? Misliš li da ima neki cilj time što te podržava ili pokušava da izvuče neku korist?

Sneža je dobra devojka i jako inteligentna, kod Sneže poštujem stav. Siguran sam da nema cilj, niti da traži neku korist. Kratko i jasno, Sneža je samo iznela svoj stav.

I Nina Prlja ti je zamerila na pitanju vezano za njen slučaj? Kakav je tvoj komentar i da li je vaše prijateljstvo "puklo"?

Ninu mnogo volim i osetljiv sam na nju, jer je preživela veliku nepravdu u životu. Žao mi je ako sam je uvredio, isrekno, nisam imao nameru. Razumem Ninu jer vidim koliko je ovde u teškoj situaciji. Naše prijateljstvo nije puklo!

Učesnici rijalitija burno su reagovali na pitanje vezano za tvog brata. Neki su i rekli da glumiš žrtvu. Da li su te razočarali?

Aleksandar Požgaj nije žrtva, a ni glumac. Da sam želeo da budem glumac, studirao bih na FDU-u. Nisam talentovan za glumu i muziku. Niko me nije razočarao, jer mi nije stalo šta i ko misli o meni od učesnika "Parova".

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs/Happy/Foto:PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MUSTAFI NEĆE BITI LAKO DA GLEDA OVAJ PRIZOR: Emina Jahović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem u teretani!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track