EKSKLUZIVNO! KARLEUŠU MUVA LEZBIJKA: Poklonila joj brus od 5.000 evra
Foto: Vladimir Šporčić

Pevačica na meti zaljubljene obožavateljke

EKSKLUZIVNO! KARLEUŠU MUVA LEZBIJKA: Poklonila joj brus od 5.000 evra

Stars -

Ti si najlepša žena koju sam ikada videla. Volela bih da na narednom nastupu nosiš moj poklon. Znam da ti ne smeta što ti otvoreno priznajem ljubav, piše u pismu koje je dobila JK

Jelena Karleuša dobila je brushalter optočen „svarovski“ kristalima, vredan 5.000 evra, i to od vatrene obožavateljke koja je zaljubljena u nju, saznaje Kurir!

Najveća pop zvezda je navikla da od fanova dobija lutke sa svojim likom, cveće, da tetoviraju njen lik, da joj šalju pisma, bombonjere, plišane igračke... Međutim, do sada se nikada nije desilo da joj se udvara neka devojka, i to na ovako direktan način. Pevačica je bila zapanjena kada je na njena vrata stigao skupocen poklon, a još više ju je zapanjila ljubavna poruka koju je uz to dobila.

- Pre nego što je Jelena otputovala u Tursku kod supruga, na njenu adresu je stigla velika crvena kutija u kojoj je bilo iznenađenje za nju. U prvi mah pomislila je da joj je po ko zna koji put Duško poslao poklon, ali ubrzo je shvatila da nije tako. Čitajući poruku, JK je shvatila da je vredan poklon dobila od devojke koja je zaljubljena u nju. Između ostalog u pismu je pisalo: „Draga Jelena, ti si najlepša žena koju sam ikada videla. Volela bih da te upoznam na nekom od tvojih narednih nastupa, na kojem ćeš nositi baš ovaj poklon koji sam ti s ljubavlju pripremila. Znam da ti ne smeta što ti otvoreno priznajem da sam zaljubljena u tebe, jer ti si uvek podržavala i borila se za naša prava. Volim te!“, pisalo je u poruci ispod koje se potpisala devojka čiji su inicijali S. A. (ime i prezime poznato redakciji) - ispričao nam je izvor blizak pevačici.

foto: Kurir

Karleušini prijatelji iz sveta mode otkrili su joj da je reč o unikatnom modelu brushaltera, koji je po svoj prilici pravljen baš po njenim merama.

- Cena ovakvog modela, ručno šivenog sa „svarovski“ kristalima, košta oko 5.000 evra. Mi se sada šalimo s njom na račun toga što su i devojke počele da joj se udvaraju, ali ona to prihvata bez problema. Čak je i njenom suprugu Dušku Tošiću bilo simpatično kad mu je Jelena otkrila kakav poklon je dobila i od koga. On je kroz šalu tražio da ovaj komad veša donese u Tursku kako bi on ocenio kako joj stoji - kaže izvor.

Manijak joj upao u kuću dok je njena majka Divna čuvala unuke

JK: KRAJNJE JE VREME DA DOBIJEM OBEZBEĐENJE

Pored lepih gestova, Karleuša je zbog svoje popularnosti nailazila i na neprijatne situacije. Pre pet godina njena porodica našla se na meti žene manijaka, koja je preko terase upala u njen porodični dom dok je Divna čuvala unuke. Jelenina mama počela je da se rve s njom, posle čega su, kada su čuli viku, munjevito uleteli momci iz Karleušinog obezbeđenja. Jelena je o tome obavestila javnost putem društvenih mreža.

- Mislim da je krajnje vreme da moja porodica i ja dobijemo policijsko obezbeđenje - napisala je tada Karleuša.

Kurir / J. STUPARUŠIĆ - I. ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Vladimir Šporčić, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA SIJA KAO LAS VEGAS: Zakopčana do grla, a ipak pokazala sve u brutalno seksi kombinezonu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja