SKANDALOZNO! MAMA I SIN SE PREPUCAVAJU JAVNO: Posle Biljanine šokantne ispovesti, Dejan Dragojević joj odgovorio žestoko!
Foto: Printscreen

IZNOSE PRLJAV VEŠ

SKANDALOZNO! MAMA I SIN SE PREPUCAVAJU JAVNO: Posle Biljanine šokantne ispovesti, Dejan Dragojević joj odgovorio žestoko!

Stars -

Biljana Dragojević, majka Dejana i Davida, iznela je svoju šokantnu ispovest u kojoj tvrdi da je Dalila uništila život njenog sina. Tim povodom, Dejan je odlučio da joj uzvrati, pa napisao javni odgovor za svoju mamu.

Naime, Biljana tvrdi da je Dalila odgovorna za to što se njen sin udaljio od porodice. Te reči povredile su Dejana, pa je majci odgovorio na prozivke.

"Kako može za sina koji sa 22 godine ima krov nad glavom, automobil, non-stop putuje negde, ne puši, ne pije alkohol i trenira svaki dan da kaže da je uništio život? Šta je tu uništeno? Ja sam se podmladio jer u mom životu nema ni brige ni stresa, već samo ljubav, ljubav i ljubav i zato su svi na blok listI, jer meni njihovi problemi ne trebaju, kao što očigledno ni ja njima ne trebam. Pre će da rešavaju tuđe probleme i tuđu slobodu, da traže izlaz za druge nebitne osobe, umesto da se okrene sinu, ali očigledno je ovaj sin manje vredan jer se trudi. Znate kako, uspeh niko ne prašta, kao što pokušavaju da ospore i Dalilinu pobedu, ali je kasno jer je ona već pobedila. Ja sam je oženio i napravio kuću. Kasno je sada osporavati mene i moju ženu, jer smo mi jednina, ali dobro, osporavaju nas ljudi koji tapkaju u mestu", izjavio je Dejan.

foto: Printscreen

On je dodao i da očekuje da će Dalila i u ovoj sezoni odneti pobedu, ali i kakvi su im dalji planovi:

"Pa, naravno da očekujemo, jesmo li ušli da se igramo ili šta? Dalila i ja već imamo neke planove, u planu je privatan biznis, kao i još neki planovi koji su u razradi, samo nam je potrebno još novca kako bi to zaista izgledalo onako kako smo mi zamislili", rekao je Dejan.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/happy)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track