(VIDEO) BRENDONU NOGA PUKLA NA 3 MESTA: Pozirao u kolicima i fanovima pokazao rendgen snimak!
Foto: Printscreen

MARINKOVIĆ UHAPŠEN POSLE INCIDENTA! PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA

(VIDEO) BRENDONU NOGA PUKLA NA 3 MESTA: Pozirao u kolicima i fanovima pokazao rendgen snimak!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz sasvim slučajno je slomio nogu Branislavu Radonjiću Brendonu, koji je završio u zemuskoj bolnici.

Na društvenim mrežama objavljne su prve Brendonove slike posle incidenta.

"BRENDON u kolicima sa polomljenom nogom na 2 dela. Kako saznajemo Brendon će uskoro napustiti rijaliti. Hvala svima na podršci", piše uz fotografiju.

Podsetimo, kako je Kurir saznao iz izvora bliski istrazi, Gastozu je određeno policijsko zadržavanje po nalogu Trećeg opštinskog tužilaštva.

Do incidenta je došlo sasvim slučajno i produkcija je odmah reagova, pozvala hitnu pomoć, a Gastoza novčano kaznila i poslala ga u izolaciju.

"Od siline udarca pukla mi je kost na dva dela po celoj duzini i zglob noge! Trpm ogromne bolove, bespomoćan i prepušten roditeljima... Zahvalan sam momku iz obezbeđanja što mi je u onom mučnom momentu vratio stopalo na mesto koje je strčalo van svoje ose, gledao sam i nisam verovao šta vidim a ni oni, urlikao sam i vikao: "Pomozite mi"! Zahvaljujem se i drugom momku obezbeđenja koji me je odveo u Urgentni centar dok mi otac i sestra nisu došli", između je između ostalog Brendon!

( Kurir.rs/Foto Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BILA JE POBEDNICA PAROVA: Otkrila da ju je pevač trudnu tukao, a sad je objavila SKANDALOZAN video na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track