NAKON ŠTO GA JE ŠERIFOVIĆEVA ISPROZIVALA, PAGONIS STAVIO TAČKU NA SVE: To je njena nekultura, ona nije dobar primer za decu!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

CENI JE KAO UMETNIKA

NAKON ŠTO GA JE ŠERIFOVIĆEVA ISPROZIVALA, PAGONIS STAVIO TAČKU NA SVE: To je njena nekultura, ona nije dobar primer za decu!

Stars -

Poznati kik-bokser i trenutni takmičar emisije "Tvoje lice zvuči poznato", Nenad Pagonis, nedavno je ušao u sukob sa pevačicom, koja ga je prozivala na društvenim mrežama.

Marija Šerifović je Nenada Pagonisa nazvala pede.činom, a sve zbog njegovog nastupa u humanitarnom šou, kada je imitirao Končitu Vurst.

On je tada skinuo haljinu i ostao u majici Nikole Tesle, a sada stavlja tačku na sve prozivke pevačice.

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

"Imam lepo mišljenje o njoj, ona radi svoj posao, ja svoj i nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Mislim da je bespravedno prokomentarisala moj stav koji imam prema bradatim ženama. To što je ona napisala da sam ja pede.čina je njena nekultura, ali joj ne zameram, ona je za mene jedna dama, žena i veliki umetnik", izjavio je Nenad i dodao:

foto: Damir Dervišagić

"Svestan sam njenih vokalinih sposobnosti i ne smeta mi što me nazvala tako, jer znam ko sam i šta sam, to samo govori o njoj. Mislim da neko ko se izražava tako nije dobar primer za decu. Ako omladina ostaje u vulgarnom svetu, tako ćemo živeti za 20 ili 30 godina, katastrofa", rekao je Pagonis i pojasnio šta misli o transeksualcima.

"Nemam nikakav problem. Ako se neko u muškom telu oseća kao žena, očigledno da nešto treba da se reši u njima", izjavio je kik-bokser i otkrio da je njegov prijatelj promenio pol.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVU NEPRIJATNU SCENU PUBLIKA NIJE MOGLA DA VIDI: Naš veliki glumac UDARIO kolegovo dete pred kamerama! Osveta je bila NAJBOLJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track