SAŠA POPOVIĆ SUMIRAO 2017. GODINU: Direktor Granda progovorio o braku, ćerki, ali i pevačici koja ga je razočarala!
Foto: Dragana Udovičić

OTVORIO DUŠU

SAŠA POPOVIĆ SUMIRAO 2017. GODINU: Direktor Granda progovorio o braku, ćerki, ali i pevačici koja ga je razočarala!

Stars -

Pred praznike, direktor "Granda" Saša Popović odlučio je da sa svima podeli utiske o 2017. godini.

Kakva je za vas bila 2017. godina?

- Odlična. Godina koja je bila zaista uspšena u svim segmentima. Privatno i poslovno. Voleo bih da takva bude i 2018. godina, ne mora da bude ništa bolja. Ako pričamo o poslu, zaista su nam emisije odlične, rejtinzi su nam super, finansijski stojimo dobro. Što se tiče privatnog, Suzana i ja imamo dvoje dece na koje smo ponosni i koji su dobra deca. Privatno se slažemo i nemamo nikakvih problema. Samo neka potraje ovako i biću zadovoljan.

Postoje li krize u braku sa Suzanom?

- Suzana i ja živimo zajedno od 9. septembra 1996. godine. Želim da kažem da nikada nismo imali krizu, ne znam da li smo se nekoliko puta posvađali ili sporečkali. Što se tiče našeg braka, da kucnem u drvo, neka potraje ovako, pa da idemo dalje.

foto: Nebojša Mandić

Da li biste vašoj ćerki koja je nedavno napunila 18 godina dozvolili da bude pevačica?

- Da zna da peva, voleo bih da bude pevačica. Pomogao bih joj zato što se nalazim na tom mestu na kom se nalazim, ali pošto nije rođena da bude pevačica, radiće nešto na televiziji, ali pevanjem se neće baviti.

Kažu da najviše novca zarađujete od pevača, koja zvezda “Granda” vam donosi najviše novca?

- Što se tiče novca od pevača, to ne možemo da računamo kao neki naročiti prihod. Čak 20 odsto zarade “Granda” je od televizijskih emisija i prodaja reklama, znači ono što prodajemo nacionalnim televizijama i kablovskim operaterima, to je ono što se zaradi. Ono što pevači zarade, to je jedan mali deo prihoda koji ne vredi ni pominjati.

foto: Stefan Jokić

Za koga ste mislili da će biti velika zvezda, a to nije uspeo da postigne?

- Mislio sam da će velika zvezda biti Tanja Savić. Iskreno. Kada smo završili takmičenje 2004. godine mislio sam da će za deset godina biti daleko najveća zvezda. Ona je zaista divna pevačica i dobra devojka, lepa i zgodna, super peva, ali nije dostigla ono što smo mi očekivali od nje. Zašto? Da li je ona kriva ili smo to mi? Ne znam. Kažem da smo od Tanje Savić očekivali mnogo.

Koje su vaše želje za 2018. godinu?

- Moja želja za 2018. godinu je da moja porodica bude onakva kakva je bila do sada, da se lepo slažemo i da u poslovnom smislu “Grand” ostvari uspeh kao u 2017. godini. To će mi biti zaista dovoljno.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECINA ANASTASIJA U BADEMANTILU: Evo kako se sprema za LUDU NOĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track