ŽELJE UČESNICA PAROVA Dalila: Beba bi me učinila srećnom Nina: U zatvor nikad više
Foto: Promo

OČEKIVANJA

ŽELJE UČESNICA PAROVA Dalila: Beba bi me učinila srećnom Nina: U zatvor nikad više

Stars -

Dragojevićeva i Prlja sa ostalim cimerima u rijalitiju proslaviće predstojeće praznike, ali društvo u najluđoj noći praviće im i najbliži članovi porodica

Dalila Dragojević i Nina Prlja 2018. godinu dočekaće u zatvorenom prostoru sa još dvadesetak cimera u vili „Parova“. Njih dve su navikle da u takvom ambijentu proslavljaju najradosnije praznike. Dalila je i prošlu Novu godinu provela u rijalitiju, dok je Nina za to vreme bila u Centralnom zatvoru zbog optužbi za šverc kokaina.

foto: Promo

I pored svih poteškoća kroz koje su prošle u prethodnom periodu, obe su zadovoljne godinom koju ostavljaju iza sebe. Ipak, skromne želje im ne manjkaju. Dalila bi volela da se 2018. ostvari u ulozi majke, dok bi Nina htela da se finansijski obezbedi.

Da li vam je žao što ćete Novu godinu dočekati u rijalitiju?

Dalila: Produkcija je i ranije dozvoljavala da pozovemo nama bliske ljude, tako da ni za ovu Novu godinu nećemo biti sami.

Nina: Zanimljivo mi je to što će moje majka i sestra biti sa mnom na dočeku u vili. Posle mnogo godina mama i ja ćemo dočekati Novu godinu zajedno.

foto: Promo

Po čemu ćete pamtiti 2017?

Dalila: Kao najuspešniju u životu. Udala sam se za najboljeg čoveka na svetu, osvojila sam prvo mesto u „Parovima“, pomirila sam se sa ocem, napravila kuću, kupila auto. Pa šta mi više treba?! Još samo jedna bebica da dođe i upotpuni nam sreću.

Nina: Eh, ta 2017. Dočekala sam je u Centralnom zatvoru tužna. Tamo više nikad... Doživela sam najteže trenutke, bila sam na dnu, a opet sam pobedila i sebe i druge.

foto: Promo

Šta ćete poželeti da vam donese Deda Mraz?

Dalila: Moj Deda Mraz je Dejan i verujem da ću dobiti najlepši poklon na svetu.

Nina: Odavno ne verujem u Deda Mraza. Ali, eto, tražila bih mu samo sreću, ništa više. Ako me čuje, neka mi je donese.

foto: Promo

Ivan Ercegovčević - Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA AVANTURA! Veljko Ražnatović objavio snimak koji pokazuje Cecu u sasvim novom svetlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track