(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI: Sloba i Luna u žestokom obračunu! On je gurnuo, ona mu opalila šamar!
Foto: Printskrin Youtube

BURNA NOĆ

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI: Sloba i Luna u žestokom obračunu! On je gurnuo, ona mu opalila šamar!

Stars -

Prethodna noć bila je vrlo burna za Lunu Đogani i Slobu Radanovića. Njih dvoje su sezavršili u sudnici zbog kršenja pravila, a onda su se žestoko posvađali, pa čak i fizički obračunali.

Naime, nakon što su se na par trenutaka osamili u kupatilu, što nije dozvoljeno.

Sloba je bio besan na produkciju zbog toga što su ga optužili što je proveo sa Lunom određeno vreme u wc-u zbog toga što se osećao loše, a kada je bilo potrebno da mu se obezbedi novi zavoj, ništa nije učinjeno. On je počeo da viče i udara u sve što je našao pred sobom.

foto: Printskrin Youtube

Luna se uplašila kada je videla svog dečka da je skinuo zavoj, pa je pokušavala da ga smiri, ali je sve krenulo u pogrešnom smeru, pa su ušli u fizički okršaj, on je nju gurnuo, a ona njemu udarila šamar.

"Nemoj da me guraš! Zapamti dan kada si pio, jesi li čuo?! Stoko jedno pijana! Ja nisam alkoholičarka, pogledaj kako se ponašaš. Skinuo si zavoj bre, alkoholičaru jedan", vrištala je Luna

foto: Printskrin Youtube

"Nemoj da vičeš na mene", rekao je Sloba.

"Skloni se od mene retardu jedan", odbrusila mu je Luna i otišla.

Luna je bila previše uzrujana zbog toga što ju Sloba gurnuo, a kako ne bi došlo do povrede bilo koga od njih dvoje pobrinulo se obezbeđenje.

Pogledajte kako je izgledao ovaj obračun:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANABELA JE U BRAKU ANDRIJOM: Imaju ćerkicu, a evo kako danas živi žena kojoj je on NAPRAVIO DETE, TRAŽIO DNK I OSTAVIO JE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track