(FOTO) RADO, RADO, KO TE NE BI TAKO! Seksi pevačica podsetila čime raspolaže!
Foto: Printscreen

Manojlovićka se utegla u mini-haljinu

(FOTO) RADO, RADO, KO TE NE BI TAKO! Seksi pevačica podsetila čime raspolaže!

Stars -

Rada Manojlović je po ko zna koji put pokazala čime raspolaže!

Atraktivnu pevačicu videli smo dok se presvlačila u svom automobilu neposredno pred snimanje emisije „Grand specijal“. Iako u studiju na Košutnjaku ima šminkernica, kao i garderober gde može da se uvuče u svoju mini-haljinu, Rada je odlučila da se namontira pre ulaska u studio kako bi je paparaci uslikali u tip-top izdanju.

foto: Vladimir Šporčić

Kada je izlazila iz kola, Rada je izgledala kao seksi inspektorka u kratkom kaputiću, ispod kojeg je nosila još kraću haljinu. Kada je ugledala našu ekipu, zbunila se, saplela i ugazila u blato.

foto: Vladimir Šporčić

Atraktivna pevačica se tada nije iznervirala, već je sa osmehom prišla automobilu i kroz zadnja vrata pokušala da dohvati vlažne maramice. Dok se savijala i izvijala kako bi uzela šta joj je potrebno, njen kaput se malo podigao, pa smo mogli da vidimo pevačicinu seksi pozadinu.

foto: Vladimir Šporčić

Kada je stigla u studio, svi su bili zapanjeni njenim izgledom i ultrakratkom haljinicom, a Saša Popović je prokomentarisao da je blažen među ženama.

foto: Vladimir Šporčić

Prekor direktora

OBEĆALA JE DA VIŠE NEĆE KASNITI

Izgleda da je i Saša Popović oguglao na Radina kašnjenja, pa je u studiju pred početak emisije kroz smeh komentarisao njeno ponašanje.

- Juče sam je zvao i rekao da je snimanje u tri sata, a ona mi kaže: „Važi, Sale, tu sam ja u pola tri.“ I, evo, kasni već pola sata. A zvala me je i jutros da potvrdi termin, još se i radovala što stiže na vreme - rekao je Sale saradnicima kroz smeh.

Kurir / J. Stuparušić

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

REŠILA DA SE OBRAČUNA SA HEJTERIMA: Rada izbacila grudi, pa žestoko uzvratila svima koji je prozivaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track