NINA PRLJA OTKRILA FRAPANTNE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Bivši mi je poklonio stan, a OVI muškarci davali su mi novac kad sam nosila nanogicu
Foto: Youtube/PrintScreen

PRIZNALA I ZAŠTO JE OTIŠLA OD KUĆE

NINA PRLJA OTKRILA FRAPANTNE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Bivši mi je poklonio stan, a OVI muškarci davali su mi novac kad sam nosila nanogicu

Stars -

Najfatalnija učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" je svakako Nina Prlja, a večeras je imala posebno izlaganje u kom je iznela najrazličitije detalje iz privatnog života.

Nije tajna da je ona devojka koja je navikla na udoban život i poklone, ali sada je otkrila da je čak dobila i stan od nekadašnjeg partnera i to od 70 kvadrata.

-To nije dečko zbog kog sam bila u zatvoru, nego neko drugi. Kupio mi je stan jer ja nisam imala gde da živim, on mi je to obećao, ni ja nisam mogla da verujem kada se to desilo. Ja sam se ponudila da mu to otplaćujem, videćemo da li će prihvatiti. Nisam živela sa mojom mamom od 15 godina, posvađala sam se žestoko sa njom i otišla. Ja nisam bila nikada dobra sa mojom mamom jer sam bila agresivna prema svom bratu. Nisam mogla da trpim autoritet, a oni su to glumili, mislila sam da više voli brata od mene - objasnila je Nina.

foto: Damir Dervišagić

Nakon toga, Prlju su pitali da li poznaje čoveka srednjih godina čije ime počinje na slovom M, sa nadimkom koje počinje na slovo B, a vozi beli BMW.

Međutim, ona nije mogla da se seti o kome se radi:

- Koliko njih vozi beli BMW, meni su oni davali pare kada sam nosila nanogicu, hvala im Tijana Ajfon je jurila mog dečka i slala mu poruke, ja sam imala uvid u to. Stalno mi je govorila blago tebi kakvog dečka imaš. On je stvarno predivan - rekla je između ostalog atraktivna brineta.

(Kurir.rs/Foto:PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NE MOŽE BITI VRELIJE: Pevačica se snimala u kadi, nećete moći da odvojite pogled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track