(VIDEO) SEKS U ŠTALI, FEKALIJE PO GLAVI, TRUDNOĆE I BOLESTI: Svađe u rijalitijima  koje su digle Srbiju NA NOGE!
Foto: Printskrin Youtube

O TOME ĆE SE JOŠ PRIČATI

(VIDEO) SEKS U ŠTALI, FEKALIJE PO GLAVI, TRUDNOĆE I BOLESTI: Svađe u rijalitijima koje su digle Srbiju NA NOGE!

Stars -

Svađe, pretnje, fizički napadi i tuče su obeležile su do sad rijalitije koje svakodnevno gledamo na malim ekranima.

Miljana Kulić i Ivan Marinković Učesnica Miljana Kulić je ostala trudna sa bivšim mužem pevačice Goce Tržan. Test za trudnoću je pokazao pozitivan ishod, a ova vest je šokirala buduće roditelje.

Miljana napada Ivana čašom Nastao je još jedan skandal u njenim trudničkim danima. Tokom jednog razgovora u kući, Miljana je nasrnula čašom na Ivana i gađala ga. Krvi je bilo, a Miljana je kažnjena.

Marija Kulić pljuje Ivana Ništa se bolje nije ponela ni njena majka Marija koja je rekla da je Ivan iskoristio njenu ćerku, a onda ga pred svima pljunula.

Sašku Karan polili govnima Žarko Stojanović je želeo da izađe iz šoua, a pritom je bio u stalnoj svađi sa Saškom Karan. Jednom prilikom je napravio tečnost od izmeta i polio je fekalijama.

Anđela i Jelena se tuku Anđela Veštica dobila „šut kartu“ iz Zadruge pošto je tukla Jelenu Golubović. Vratila se, ali to više nije bila ona ista Veštica i nije bila zanimljiva gledaocima.

Jelena Golubović se srušila Jelena Golubović pre nekoliko nedelja se srušila nasred žurke i morala je da napusti rijaliti. Vratila se, ali nije rečeno šta joj se desilo.

Marko i Mirela - snimak seksa Pre nekoliko nedelja ukućanima je pušten snimak seksa Mirele i Marka. Ona je od sramote jecala i pozlilo joj je, a on se pravdao da nije dao snimak produkciji.

Seks u štali Seks između Lune Đogani i Slobe Radanovića u štali šokirao je naciju. Njihov odnos u štali su snimile bubice, ali ne i kamere. Čulo se uzdisanje, njene reči da se boji da će se čuti.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BILA JE POBEDNICA PAROVA: Otkrila da ju je pevač trudnu tukao, a sad je objavila SKANDALOZAN video na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track