SEKA KONAČNO PROGOVORILA O SUKOBU SA DAROM: Nije mi uopšte jasno zašto to radi!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

A BILE SU PRIJATELJICE

SEKA KONAČNO PROGOVORILA O SUKOBU SA DAROM: Nije mi uopšte jasno zašto to radi!

Stars -

Najavljeni koncert pevačice Seke Aleksić za april je izazvao pometnju kod njene koleginice Dare Bubamare koja je svoj koncert zakazala za isti mesec. Naime, na Instagramu se pojavila informacija da su se Seka i Dara potukle, posle čega je Aleksićeva to negirala u potpunosti.

Aleksićeva je odlučila da kaže šta je prava istina.

"Jedan dan sam ušla na Instagram i videla da smo se Dara i ja potukle. Nije to apsolutno istina. Već sam rekla da Dari jeste krivo i jeste ljuta što ima koncert u Areni iako meni nije jasno zašto. Ja se isključivo radujem kada neko od mojih kolega ima koncert u Areni, kao što se radujem što ima i Dara i Pejović, Matić i Lukas, kad god neko ima koncert meni je drago, znači da zaslužuje da će da je napuni i da treba da se bave organizacijom, reklamom i svim ostalim. To je izuzetno velika stvar", rekla je Seka.

foto: Marina Lopičić

Ona je dodala i da ne vidi razlog zbog kojeg bi se Dara naljutila s obzirom na to da su i još neke kolege sa estrade najavile svoj koncert u tom periodu.

"Ja sam baš rekla da mi nije jasno što se ne ljuti na druge kolege. Saletu Matiću je već krenula reklama, poklopiće se i sa mojom, sa njenom. Pejoviću će takođe krenuti reklama, ona je tamo negde u aprilu, tako da ne vidim razlog što se ljuti na mene", govori Seka u emisiji "Premijera".

foto: Filip Plavčić

Koncert je, inače, prvo zakazan za 14. februar, ali je zbog praznika u dogovoru sa svojim suprugom, koji je ujedno i organizator događaja, pomeren za april. Međutim, njena koleginica Dara Bubamara ipak se naljutila, čime je izazvala buru komentara na Instagramu u vezi sa njenim sukobom sa Sekom.

Njih dve se u privatnom životu druže, ali i pored toga, Dara je pokazala negodovanje i ljutnju zbog najavljenog koncerta, što Seka ne vidi kao veliki problem.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKA ALEKSIĆ POKREĆE TRENDOVE: Zbog ovog providnog detalja svi su gledali u njene noge!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track