SAŠA KOVAČEVIĆ KRIJE DEVOJKU KAO ZMIJA NOGE: Napokon sam našao nekog ko razume moj posao!
Foto: Damir Dervišagić

SRODNA DUŠA

SAŠA KOVAČEVIĆ KRIJE DEVOJKU KAO ZMIJA NOGE: Napokon sam našao nekog ko razume moj posao!

Stars -

Saša Kovačević Novu godinu je dočekao sa Zemuncima, dok će božićni ručak za porodicu postaviti u svom stanu, gde kumče već tradicionalno očekuje kao položajnika.

"Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam mojim Zemuncima prvo čestitao Novu godinu, a nakon toga porodici i prijateljima", kaže Saša, kojeg teško možemo da zamislimo kao tipičnog Zemunca devedesetih godina kada su se nosile upasane trenerke, kajle, metalni kaiševi i ostali rekviziti.

"Kakav bih bio Zemunac da nisam imao te faze. Jeste da je bilo davno, pre petnaestak godina. Nisam baš nosio trenerke sa kajlom, ali sam imao deblji zlatan lanac i narukvicu, kao i frizuru, što bi se žargonski reklo, “na opasno”", kroz smeh se priseća Kovačević koji uveliko sprema trpezu za Božić.

foto: Privatna Arhiva

"Svake godine ga slavimo kod mene u stanu porodično, ponekad nam se pridruže ujak ili tetka, ali svakako ga slavimo u miru i sreći. Moj mali kumić mi je već godinama položajnik, nadam se da ni ove godine neće izostati i narušiti tradiciju. Očekivaću ga, kao i kumicu", kaže pevač i obećava da će kum odrešiti kesu.

Saša priznaje da voli iz česnice da izvuče kovanicu.

"Nema tu ravnopravne borbe, već kakva ti je sreća u tom trenutku, ali se trudim da namirišem sa koje je strane novčić. Bilo je godina kada mi je polazilo za rukom, ali i onih kada nije. Da li će brat, majka ili ja dobiti novčanicu dođe na isto. Bitno je da ostane u kući, a lako ćemo podeliti. Kod nas novac služi samo da nam olakša život koliko je moguće, nismo nikada gledali ništa kroz finansije", tvrdi Kovačević koji pripada onoj grupi ljudi koji umeju da štede.

"Roditelji su nas vaspitali tako da treba da naučimo da štedimo kako bi sutra mogli svoje želje da ispunimo. To se vidi i kroz moju karijeru. Novac koji sam zaradio nije protraćen već je uložen u prave stvari. Ne želim dinara kada je karijera u pitanju i za putovanja, to su moja dva zadovoljstva".

Saša već izvesno vreme uživa u romansi sa Zoranom Tasovac, ali se s njom do sada nije pojavljivao u javnosti i o njoj vrlo šturo priča.

? #belgrade #airport #skmedia #svet

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

"Generalno, želim da ovu vezu što više sačuvam od javnosti upravo iz razloga što sam jako srećan i ispunjen, pa ne bih to da kvarim. Smatram da je lepše da privatan život koliko mogu, a ne mogu potpuno, sačuvam za sebe. To mi je i neko iskustvo koliko sam na javnoj sceni, nekih 15 godina, pokazalo da neke stvari treba zadržati za sebe", objašnjava Saša i dodaje da njegovoj devojci nije lako da se navikne na njegov način život.

"Znam da je teško naći srodnu dušu i ko će potpuno razumeti moj posao, naročito u današnje vreme. Smatram da sam našao lepšu polovinu i nekoga ko razume moj način život". Kovačević kaže da je svestan svojih mana.

"Imam mana koliko želiš, ali sve su mi simpatične. Neorganizovan sam do bola, osim kada je posao u pitanju, kasnim i verujem ljudima preterano. Ulazim otvorenog srca u svaki odnos i to mi je greška jer napravim lošu procenu oko nekih ljudi, ali šta da radim", pomirljivo kaže pevač koji nije od onih koji kažu da sujete nema na estradi.

"Sujete je bilo i biće, čak i mimo naše branše. Osećao sam je kao što su je verovatno i moje kolege osećale", priča Saša, kojem je vera pomogla da ostane normalan na estradnom nebu.

"Vera ima veliku ulogu u mom životu. Ona mi je najveći pokretač da živim normalno".

??

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

(Kurir/Puls, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECINA VRELA ANASTASIJA: Slikala se posle TUŠIRANJA i zaludela muškarce na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track