PLATILA CEH VIŠEGODIŠNJIH UČEŠĆA U RIJALITIMA? Jelena Golubović otkrila zbog koje je hitne operacije morala da napusti Zadrugu
Foto: Profimedia

veliki zdravstveni problemi

PLATILA CEH VIŠEGODIŠNJIH UČEŠĆA U RIJALITIMA? Jelena Golubović otkrila zbog koje je hitne operacije morala da napusti Zadrugu

Stars -

Jelena Golubović sinoć je hitno napustia rijaliti zbog operacije, a sada otkriva o čemu se tačno radi.

- Jelena, stigli su tvoji rezultati i na osnovu njih moraš da napustiš "Zadrugu". Ideš na operaciju - objasnio je voditelj Golubovićevoj o čemu je reč.

foto: Printskrin Youtube

Jelena je danas objasnila o čemu se tačno radi:

- Čvorići na glasnim žicama su u međuvremenu prilično porasli, i sa leve i sa desne strane, pa su izazvali gušenje i gubitak svesti. Hvala bogu, pa su lekari otkrili o čemu je reč. Primala sam konjsku terapiju. U jednom momentu sam pila devet lekova. Četiri godine sam išla po lekarima, pa nisu videli čvoriće. Postoje samo dve klinike u Beogradu koje imaju aparate koje to mogu da otkriju - rekla je i dodala:

- Imaću desetak dana neke terapije, moraću da ćutim. Za mesec dana zakazaće mi operaciju. Prvo mora da se smiri upala, pa će mi onda tek hirurškim putem odstraniti te polipe - rekla je rijaliti učesnica.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto:PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track