(VIDEO) PALE TEŠKE REČI: Miljan zapretio Kiji! Žestoka svađa, a evo zbog čega!
Foto: Printskrin Youtube

PODELA NEDELJNOG BUDŽETA

(VIDEO) PALE TEŠKE REČI: Miljan zapretio Kiji! Žestoka svađa, a evo zbog čega!

Stars -

Nakon što je Ana Korać podelila nedeljni budžet u rijalitiju "Zadruga", mnogi su ostali razočarani, zbog čega je došlo do žestokih sukoba.

Naime, samo nekoliko minuta nakon što su Miki Đuričić i Bane Čolak izogovarali ukućane, Kristina Kockar i Miljan Vračević ušli su u raspravu zbog iste teme.

"Sada da dođe čovek koji ti je ubio najmilije, stala bi na njegovu stranu. Jednom budi realna", rekao je Miljan Kiji.

foto: Printskrin Youtube

"Pa ti budi realan! Šta ako ja ne pušim? Boli me uvo! Šta bi ti, da pušiš, a ja da dobijem manje. Svi pušači treba da dobijete po dve hiljade. Što ti ne gledaš realno?! Realno je kako je dobijeno, tako se i dobija", rekla je Kija Miljanu.

"Ja tebe ne kapiram.Boli me ku*ac! To što bi kupila, sve bih ti pobacao u vodu! Aj daj pušačima po dve hiljade! Sve bih pobacao! Ja bih kupio cigare za 1500 dinara i sve bih uzeo od tebe! Ti si kao šmeker, ne daš da se puši", pričao je Vračević Kiji.

foto: Printskrin Youtube

"Ne razumem zašto svi govorite da pušačima treba da se da više, tebi sigurno ne bih dala dve hiljade. Koja si ti paljevina! Ti si teška paljevina! Tebi je samo novac u glavi! Šta lupaš gluposti! Ja se nikada nisam bunila kada mi je neko dao manje para, kunem ti se u majku", rekla je Slobina žena.

Pogledajte kako je ta rasprava izgledala i šta su još govorili:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track