(VIDEO) POČELI POLJUPCIMA, A ZAVRŠILI SVAĐOM NA KRV I NOŽ: Maca Diskrecija odlepila, otkrila je najgnusnije stvari njihovog odnosa!
Foto: Printscreen

SKANDAL

(VIDEO) POČELI POLJUPCIMA, A ZAVRŠILI SVAĐOM NA KRV I NOŽ: Maca Diskrecija odlepila, otkrila je najgnusnije stvari njihovog odnosa!

Stars -

Ovaj par rijaltija svima je poznat zbog užasnih svađa i burnog odnosa, pa dok se u jednom trenutku vole, u drugom se žestoko svađaju.

Maca Diskrecija i Bora Santana su danas bili u izuzetno dobrim odnosima, a malo kasnije su se posvađali na krv i nož.

U svađi je Maca otkrila istinu o njihovom odnosu, pa i šta je sve radila svom ljubavniku iz rijalitija.

"Volim kad me biješ iz ljubavi...u seksu. Bičuj me. Kako si mi sladak... Najlepši čovek kojeg sam imala", govorila je Maca Bori na uvce.

"Onda kakve si ti to imala kad sam ti ja najlepši, majko mila! Da se prekrsti čovek", rekao je Bora i svi su počeli da se smeju.

Međutim, komplimenti nisu dugo trajali, s obzirom da je Bora odmah nakon što joj je rekao da mu je najlepša, osuo niz uvreda.

"Ti si debil devojka, nevaspitana, nekulturna, gledaš samo svoje dupe, samo da tebi bude lepo", rekao je Bora Maci, a kada je on ustao i otišao od stola, ona je poludela.

"Je l' tako? Ovo je poslednji put da tako pričaš sa mnom, da se tako pro*eravaš pred svima! Svaki dan ista priča... On sa mnom neće da priča.... Ne možeš mu pomoći. Sad si progovorio sa mnom i nikad!", rekla je Maca, koja je otišla da razdvoji njen i Borin krevet preteći kako neće više progovoriti sa njim.

"Mrš, debilčino! Dobro su ljudi rekli da me ne podnosiš! Ni ja tebe ne podnosim od danas! Jesmo, imali smo seks sto puta! I pu*ila sam ti ku*ac i sve! Jesam! I jela sam ti go*na! Pričajte šta hoćete!", vikala je besna Maca.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja