OGLASIO SE NAJBOLJI DRUG SEVIĆEVE: Evo šta je pevač rekao o Aninom i Darkovom razvodu!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

OGLASIO SE NAJBOLJI DRUG SEVIĆEVE: Evo šta je pevač rekao o Aninom i Darkovom razvodu!

Stars -

Estradni bračni par Darko Lazić i Ana Sević već dva meseca kriju da su se razveli, kako je objavio jedan nedeljnik, a razlog je navodno taj da se rodbina ne bi brinula i previše uzbuđivala.

Ono što je činjenica jeste to da se mesecima unazad priča da je njihov brak propala stvar, a isto toliko vremena se šuška i priča i o trećim osobama koje su navodno krive za kraj Anine i Darkove ljubavi.

foto: Damir Dervišagić

Tim povodom oglasio se Anin najbolji prijatelj, pevač Milana Mitrovića koji je do sada bio vrlo upućen u život bračnog para Lazić.

"Ono što ja mogu da ti kažem povodom te priče jeste da sam ja iznenađen koliko i drugi za ono što se piše. Ja sam iznenađen koliko i drugi, i o tome nemam pojma. Ne bih ni komentarisao i ja sam iznenađen tim naslovima, a sudeći po Aninom i Darkovom ponašanju ja mislim da to nema veze sa istinom. Meni nikad ne bi palo na pamet da poverujem u to, s obzirom da se mi družimo i u kontaktu smo konstantno, više verujem da je to neki marketing nego što ima veze sa istinom. Pitanje je da li je to istina, zato ti kažem, ne bih dalje komentarisao, jer ne verujem da je to istina. Nikada nisam komentarisao druge naslove po novinama, tako da neću ni ovoga puta", iskreno je rekao Milan.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track