ŠOU

(KURIR TV) BEKI BEKIĆ EKRANIZOVAO PESMU STARU 22 GODINE: Bojana mu glumi majku, a Ćustić oca!

Stars -

Folker je želeo da svoje teško odrastanje pored osam sestara i tri brata prikaže u spotu

U kući Stepe Stepanovića Folker je želeo da svoje teško odrastanje pored osam sestara i tri brata prikaže u emotivnom spotu za svoj najveći hit „Otac“

Beki Bekić je u rodnoj kući vojvode Stepe Stepanovića u Kumodražu snimio spot za pesmu „Otac“, koju je objavio pre čak 22 godine! Pevač je angažovao voditeljku Bojanu Ristivojević da igra njegovu majku, a glumca Slobodana Ćustića da tumači ulogu njegovog oca.

foto: Dragana Udovičić

Folker je želeo da svoje teško odrastanje pored osam sestara i tri brata prikaže u spotu. Ekipa Kurira juče je prisustvovala snimanju, gde smo voditeljku TV Hepi jedva prepoznali kako s maramom i u nošnji sedi s brojnom decom kraj vatre.

- Beki me je savetovao da zavežem maramu, da izgledam kao prava baka. Skinula sam sve pokrete svoje babe, onako kako je ona trljala ruke i brisala ih o kecelju. Bekijeva majka je imala dvanaestoro dece, a mi smo na snimanju imali sedmoro. Iznajmili smo ih, 10 evra po detetu (smeh). Imali smo scene koje su baš tužne i moram da kažem da su ih deca savršeno odglumila, ali i ja, jer sam plakala - rekla je Bojana za Kurir.

Kuća vojvode Stepe
Kuća vojvode Stepefoto: Dragana Udovičić

Bekić je za spot izabrao rodnu kuću vojvode Stepe Stepanovića jer njegova porodična kuća dosta podseća na nju.

- Živim u blizini kuće Stepe Stepanovića i baš liči na onu u kojoj sam odrastao. Dolazio sam i ranije tu i uvek mi je budila posebne emocije - kaže folker.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track