PEVAČ NIŽE SKANDALE: Darko Lazić slupao auto policijskog generala vredan 35.000 evra!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Doživeo saobraćajku

PEVAČ NIŽE SKANDALE: Darko Lazić slupao auto policijskog generala vredan 35.000 evra!

Stars -

Lazić je pre mesec dana od Dragiše Simića za 35.000 evra kupio luksuznu „škodu superb“, koju je pre dve nedelje uništio kad se iz Beča vraćao u Beograd

Darko Lazić nastavlja da niže skandale! Nakon što je Kurir objavio snimak na kome se vidi kako šmrče beli prah i nakon što smo otkrili da se srušio na svadbi svog brata i završio na ispiranju želuca, Darko je napravio još jedan incident.

Kako saznajemo, pevač je doživeo saobraćajnu nesreću kada se sa nastupa iz Beča vraćao u Srbiju. Lazić je izgubio kontrolu nad vozilom i totalno uništio luksuznu „škodu superb“ od čak 35.000 evra, koju je pre samo mesec dana kupio od bivšeg načelnika saobraćajne policije, generala Dragiše Simića.

Na lice mesta ubrzo je došla policijska patrola, kao i kola Hitne pomoći. Kad su videli auto, pevaču su rekli da je pukom srećom izbegao tragediju
Na lice mesta ubrzo je došla policijska patrola, kao i kola Hitne pomoći. Kad su videli auto, pevaču su rekli da je pukom srećom izbegao tragedijufoto: Dragan Kadić

- Lazić pravi skandal za skandalom. To više nije onaj isti dečko kojem su muzika i porodica na prvom mestu. On se poslednjih godinu dana skroz promenio. Međutim, oduvek je voleo brzu vožnju, a luksuzne automobile je menjao kao čarape. Eto, kupio je „škodu“ od Simića i uništio ju je. Saobraćajku je doživeo pre dve nedelje, kada se vraćao iz Beča, gde je imao tezgu - priča naš izvor blizak Laziću.

Srećom, pevač nije povređen.

- Na lice mesta ubrzo je došla policijska patrola, kao i kola Hitne pomoći. Kada su medicinski radnici videli auto, pevaču su rekli da je pukom srećom izbegao tragediju. Policija je sačinila zapisnik, a Darko je obavestio svoju osiguravajuću kuću o nesreći. Prijatelji su došli po njega i on se vratio u Srbiju, dok je automobil prevezla šlep-služba. Osiguravajuća kuća i policija ispitali su ceo slučaj, koji još uvek nije zaključen. Lazić je insistirao da se u medijima nikako ne sazna da je doživeo saobraćajku - priča naš izvor iz osiguranja.

Ne želi da priča bez saglasnosti MUP... Dragiša Simić
Ne želi da priča bez saglasnosti MUP... Dragiša Simićfoto: Zorana Jevtić

Ovim povodom pozvali smo generala Simića, koji je saslušao zbog čega ga zovemo i kratko poručio:

- Ne mogu da dajem izjave bez saglasnosti Biroa MUP za saradnju sa medijima.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Lazića i njegove bivše supruge Ane Sević, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

foto: Damir Dervišagić

Pukla bruka

ANA SEVIĆ PLAČE U BEOGRADU, LAZIĆ SE KRIJE U BRESTAČU!

U rodnom metu Darka Lazića svi pričaju o snimku na kome se vidi kako pevač šmrče, ali i o njegovom razvodu od Ane Sević.

- Darko je postao glavna tema u Brestaču. Neki ga podržavaju, drugi ga kude. Otac i majka na sve načine pokušavaju da ga opravdaju, a on ne izlazi iz kuće. Doduše, nije otkazao nastupe, ali je isključio telefon i komunicira isključivo s porodicom i najbližim prijateljima. S druge strane, Ana je u Beogradu, u stanu koji joj je pripao posle razvoda. Utučena je, izbegava da izlazi u javnost i sve vreme je posvećena ćerki Loreni - kaže naš izvor.

Još jedna nezgoda

PAO S MOTORA

Ovo nije prvi put da pevač ima nezgodu. Pre dve godine Darko je pao s motora u rodnom Brestaču i ozbiljno povredio rame. U bolnici su mu ugradili šipku, koju je nosio mesec dana.

Na lice mesta ubrzo je došla policijska patrola, kao i kola Hitne pomoći. Kad su videli auto, pevaču su rekli da je pukom srećom izbegao tragediju

foto: Kurir

Kurir / E.K.

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track