(VIDEO) OTKRIVENI DETALJI DRAME U ZADRUZI: Obezbeđenje pretresalo Lunu, evo šta su zaista tražili! Izlanula se Slobi i Mikiju!
Foto: Printskin

ŠOKANTNO

(VIDEO) OTKRIVENI DETALJI DRAME U ZADRUZI: Obezbeđenje pretresalo Lunu, evo šta su zaista tražili! Izlanula se Slobi i Mikiju!

Stars -

Tokom noći u rijalitiju "Zadruga" odigrala se prava drama. Posle pretresa Luninih stvari, ona je pričala sa Slobom i Mikijem pa se izletela i više nego što treba.

Naime, već dugo se priča da Luna navodno ima mobilni telefon, a obezbeđenje je noćas iznenada izvelo napolje i pretražilo sve njene stvari. Kada su je vratili "u igru", Đoganijeva je Slobi otkrila sve.

"Došli su kod mene kao da sam ubila nekog. Brate, sve pretresaju... između mene, tebe i Milana, jesi li čuo", rekla je Luna.

A onda je Sloba nastavio:

"Rekli su tu negde, ali brate... Pitali su me jesi li ikada... Valjda ovo ne snimaju, mislim, snimaju, ali valjda neće ovo da puste... Pitali su, znaš i sama šta su pitali, ne smem da pričam... Ja sam rekao samo onu jednu situaciju, sećaš se kad si se probudila jedno jutro i kada si pitala..."

"Da, pored kreveta", ubacila se Luna.

foto: PrintScreen /Youtube

Tu se naglo prekida snimak njihovog razgovora, a kamera se prebacuje u dnevnu sobu.

Malo kasnije je do Slobe i Lune došao Miki.

"Miki, ti si se najviše zabrinuo kada su me odveli, hvala ti", rekla je Luna, a Đuričić joj je odgovorio:

"Mislio sam il' telefon il' gudru traže... nešto, ko zna šta."

"Pa to je ali nismo mi, mi nismo", zaključila je Luna.

Poslušajte njihov razgovor:

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track