STARLETA PORTPAROL BANJE U MLADENOVCU? Učesnica Parova tvrdi da joj je predsednik ove opštine obećao državni posao!
Foto: Damir Dervišagić

SIGURNA U SEBE

STARLETA PORTPAROL BANJE U MLADENOVCU? Učesnica Parova tvrdi da joj je predsednik ove opštine obećao državni posao!

Stars -

Ostali učesnici i voditeljka "Parova" Anđela Lakićević ušli su u žustru raspravu sa bivšom Plejbojevom zečicom i modelom Snežanom Jovičić Žoze, koja tvrdi da joj je pre par meseci stranka obećala posao.

"Fakultetski obrazovani ljudi čekaju ne bi li dobili državni posao. Ako ti sa svojom krojačkom školom izbaciš iz reda nekog sa fakultetskom diplomom, alal ti vera", zaključila je Lakićevićeva, da bi se Snežana pozvala na prvog čoveka Mladenovca.

"Meni je obećan posao PR menadžera za odnose sa javnošću banje u Mladenovcu. Zovite predsednika opštine Mladenovac, pitajte ga isto što ste pitali i mene. On vrlo dobro zna ko sam i da sam aktivistkinja. Može da dođe u studio, ja nemam nikakav problem. To što sam ja završila školu koju jesam, ne znači da ne poznajem znanje na računarima i ostalo. Pa šta će neko ko nikog ne poznaje da radi kao PR menadžer za odnose sa javnošću. Ja imam kontakte i ja to ne krijem", istakla je samouvereno Jovičićeva, slegnuvši ramenima.

Jovičićeva je inače rođena u Smederevu, živi u Mladenovcu i stranački je aktivista. Svoje učešće u političkom životu rado deli sa pratiocima svog Fejsbuk profila. Na fotografijama je rame uz rame sa čelnicima Mladenovca, predsednikom Vladanom Glišićem i narodnom poslanicom iz ove beogradske opštine Natašom Jovanović.

S obzirom na to da se Jovičićeva pozvala na predsednika Opštine Mladenovac Vladana Glišića, kao svoju vezu za posao portparola u Selters banji, na čijoj se teritoriji banja i nalazi, pozvali smo i njega za komentar.

"Ne gledam "Parove", Ministarstvo zdravlja je zaduženo za to, pa Vi uporedite. Vi ovim pitanjem degradirate novine", rekao je Glišić.

Na pitanje da li može samo da kaže da li su tvrdnje Jovičićeve tačne ili ne, s obzirom na to da se pozvala baš na njega i dalje nije hteo da da konkretan odgovor.

"Ja Vas pozdravljam, da li je sad tačno ili ne ne bih o tome", ponovo je ostao nedorečen Glišić spustivši slušalicu.

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track