ZBOG NJENE ISPOVESTI SRBIJA JE PLAKALA, A SAD OTKRIVA DETALJE: Doživela sam nešto najgore što jednoj ženi može da se desi!
Foto: Printskrin

TUGA

ZBOG NJENE ISPOVESTI SRBIJA JE PLAKALA, A SAD OTKRIVA DETALJE: Doživela sam nešto najgore što jednoj ženi može da se desi!

Stars -

Nova učesnica rijalitija "Parovi", Jelena Tauer, na samom početku rasplakala je Srbiju potresnom životnom pričom, a sada otkriva najintimnije detalje.

Naime, nakon priče da je njeno dete umrlo nakon porođaja, mnogi su spekulisali da je njeno dete ukradeno dok su neki smatrali da je za sve kriv muškarac sa kojim je bila.

"Ono što sam doživela je nešto najgore što jedna žena može da doživi. Ne bih se složila sa razmišljanjem da je moje dete ukradeno. Tačno je, kriv je muškarac sa kojim sam bila i iza toga ću stojati dokle god sam živa", rekla je ona.

foto: Printskrin

Spekulisalo se i da je bila u vezi sa predsednikom opštine Zemun, inicijala S.I. ali ona je porekla da je ta opština u pitanju.

"Zetkli su me juče tim pitanjem i zaista ne zna ko je pomenuti S. I. Da sam zaista bila sa nekim političarem, sada bih imala stan, ne bih bila podstanar", rekla je Jelena.

Takođe je rečeno da je sa jednom učesnicom "Parova" delila dečka, a evo da li će između njih dve doći do konflikta.

"Znam, ko je u pitanju, ali ne bih to otkrivala, a što se konflikta tiče mislim da je to prošlost (kako moja, tako i njena) i da nema prostora za bilo kakvu svađu. ", rekla je ona.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track