KULIĆEVA PROGONI POBEDNIKA ZVEZDA GRANDA: Trudna Miljana juri razvedenog Darka!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

KULIĆEVA PROGONI POBEDNIKA ZVEZDA GRANDA: Trudna Miljana juri razvedenog Darka!

Stars -

Kulićeva jedva dočekala da se Lazić rastane od Ane Sević, pa na sve načine pokušava da smuva pevača, kog je jurila godinama

Trudna Miljana Kulić bacila se u potragu za sveže slobodnim Darkom Lazićem, u kojeg je bila zaljubljena pre nekoliko godina, kada se takmičio u „Zvezdama Granda“, saznaje Kurir.

Pevač ovih dana pokušava da se dogovori s Anom Sević o starateljstvu nad njihovom ćerkom Lorenom. Pevačica bi da naslednica u potpunosti pripadne njoj, a Lazić bi hteo da se podjednako staraju o detetu. I dok oni pokušavaju da pronađu zajednički jezik, polako se javlja novi, odnosno stari Darkov problem. Miljana je odlučna u nameri da po svaku cenu stupi u kontakt s njim.

Čim je preko medija saznala da se pevač razvodi, počela je da se raspituje za njegov broj telefona kod ljudi koji su bliski s njim, ali nije uspela da na taj način dođe do Darka. Ne bi bilo čudno ako Kulićeva, koja s Ivanom Marinkovićem čeka dete, uskoro odluči da se zaputi u Lazićevo rodno mesto jer je to već radila.

- Jednom sam se toliko iznervirala što ne mogu da ga dobijem na telefon da sam sela u „Niš ekspres“ i otišla kod njega u Brestač da ga nađem. Polako sam ušla u kuću u nameri da ga iznenadim, a njegova majka se uplašila od mene, počela je da vrišti jer je mislila da sam lopov (smeh). Onda sam ja s njom sedela i pričala, mnogo je fina žena. Ispostavilo se da Darko nije bio kod kuće, nego negde u inostranstvu - rekla je svojevremeno Kulićeva.

E. K. - Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LETE ŠUŠKE NA SVE STRANE: Evo kako Milica Pavlović i Darko Lazić zarađuju bakšiš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja