MILJANA ISTAKLA UŽASNE DETALJE O IVANU MARINKOVIĆU, PA ŠOKIRALA: Želim da se moje i njeno dete upoznaju!
Foto: Printscreen/Happy

ZAPREPASTILA

MILJANA ISTAKLA UŽASNE DETALJE O IVANU MARINKOVIĆU, PA ŠOKIRALA: Želim da se moje i njeno dete upoznaju!

Stars -

Trudna Miljana Kulić umesto da održava trudnoću, kako su joj doktori savetovali, ušla je u rijaliti "Zadruga" i na samom startu šokirala ukućane.

Kada im je saopštila da je u drugom stanju ostali su iznenađeni, ali kada je rekla da je otac njenog deteta bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković.

Miki Đuričić je Miljani odmah rekao da se ne nada alimentaciji, jer Ivan Marinković navodno ne plaća ni prvom detetu, ćerki Leni koju ima sa Gocom Tržan, a svoj stav o tome Miljana je podelila sa nama neposredno pre ulaska u Pinkov rijaliti.

"Viđaće dete samo ako plaća alimentaciju. Pa, šta možeš da očekuješ od klošara koji nije izdržavao ni prvo dete? On ni prvom detetu ništa nije dao, nije ga video dve godine, ni pred ulazak u rijaliti. Goca nikad nije dozvoljavala da viđa Lenu jer je uvek bio u alkoholisanom stanju. Ja od njega ništa ne očekujem i ne treba mi, ali hoću tako iz inata, baš da vidim da li će da plaća", rekla je Miljana Kulić.

foto: Printskrin Youtube

Miljana saoseća sa Gocom Tržan koja je nekoliko puta govorila da ju je sramota zbog bivšeg muža:

"I ja, kao Goca, kažem da sam oborila svetski rekord u biranju pogrešnog partnera. Lošijeg momka u životu nisam imala."

Na pitanje da li bi volela da uspostavi kontakt sa Gocom kada dobije dete, budući da će njihova deca imati zajedničkog oca, a ona je rekla da nema ništa protiv:

"Ja bih iskreno volela da moje dete upozna sestru, ali o tom potom. Ako i ona bude želela, što da ne."

foto: Printscreen YT

Ivan Marinković je, inače, i dalje u "Parovima" gde zavodi druge devojke, a s bivšom devojkom koja nosi njegovo dete je u svađi.

Njegova i Gocina prošlost je burna i puna loših trenutaka, a posle razvoda od pevačice sve mu je krenulo nizbrdo. Ostao je, kako se pisalo, bez novca, a jednom prilikom je uhapšen u pljački prodavnice. Priznao je i da je alkoholičar, zbog čega se nekoliko meseci lečio na jednoj beogradskoj klinici.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DARKO LAZIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA: Afera se nastavlja, a evo koje reči je poručio Ani Sević!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track