MACA DISKRECIJA U BESU OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU: Moja prava majka se ne snima i nikad nije dala intervju!
Foto: Printskrin Youtube

ENESA NIJE NJENA MAJKA?

MACA DISKRECIJA U BESU OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU: Moja prava majka se ne snima i nikad nije dala intervju!

Stars -

Miljana Kulić je danas zamerala Maci zbog loših odnosa sa majkom, a onda je Diskrecija otkrila previše. Ono što je ispričala u besu, šokiralo je sve.

Naime, Bora Santana, Macin verenik, bio je uporan da popravi odnose majke i ćerka, a onda je Maca Diskrecija otkrila nešto, što kako ona kaže, niko o njoj i njenoj majci nikada nije znao, jer o tome nije pričala.

"Otići ćemo kod tvoje majke. Nadam se da to nije istina. I da je istina, ja ti opraštam. Otići ćeš da svima zapušiš usta, da se vidi tvoja mati! Ako je to istina, ja ti opraštam. Ako budemo bili zajedno, idemo zajedno kod nje", govorio je Bora Maci.

foto: Printskrin Youtube

"Ja sam ti rekla! Ja ovde ne pričam ništa! Nemoj ti da se brineš za mene! Samo ja istinu znam i niko više. Ti ne znaš moj život. Ja nikada ovde nisam pričala o svom životu. Nemoj ti da se brineš za mene. Ne znaš ništa o meni! Nisam nikada pričala o tome. To niko ne zna, čak ni novinari, neću da pričam o tome! Nema ti šta da snimaš! Moja prava majka se ne snima", iznela je nove detalje iz svog života Maca, koja je bila nervozna.

foto: Printskrin Youtube

"Čekaj, ta žena nije tvoja prava majka što se snima", u čudu je bio Bora.

"Nemoj ti ništa da brineš! Moja prava majka se ne snima i nikada nije davala intervjue i ne eksponira se! Pusti me te fore, ja ti lepo kažem", nastavila je Maca.

Pogledajte šta je još Maca rekla:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) LUKSUZ OD KOG ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Prija i Živojinovići uživaju na Maldivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track