FOLK PEVAČICI KREDIT DOŠAO GLAVE: Goga prodaje stan zbog dugova!
Foto: Damir Dervišagić

U VELIKIM PROBLEMIMA

FOLK PEVAČICI KREDIT DOŠAO GLAVE: Goga prodaje stan zbog dugova!

Stars -

Goga Sekulić prinuđena je da proda stan od 30 kvadrata u centru Beograda kako bi skupila novac da otplati kredit u švajcarcima u vrednosti od 80.000 evra.

Pevačica regularno plaća mesečnu ratu, koja je porasla na 450 evra, ali je ostala glavnica koju mora da vrati.

- Sekulićeva je na sve načine pokušavala da istera pravdu, ali nije joj uspelo, pa je morala da tuži banku. Ovih dana je fokusirana na suđenje, zbog čega ne može normalno da funkcioniše. To je izjeda. Prijatelji su je savetovali da je najbolje rešenje da proda stan jer ionako ne živi u njemu. Tako bi otplatila deo glavnice, a ostatak bi regulisala u ratama. Dobila bi manje novca, ali to je jedini način da se reši jednog dela duga. Goga pod hitno mora da nastavi s mirnijim životom, u suprotnom će joj se problemi odraziti na zdravlje - kaže naš izvor.

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive. Podsetimo, Sekulićeva je 2007. godine podigla kredit za kupovinu stana, koji je platila 52.000 evra. Njene muke počele su kad joj je za nekoliko godina rata drastično skočila. Odbila je to da plaća i tužila je banku, pa je dobila opomenu za iseljenje. Tada je počela mesečno da uplaćuje novac, a sada traži konačno rešenje.

Kurir / M. D.

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track