ISPLATILI SU MU SE SKANDALI: Zavrtiće vam se u glavi od cifre koju Darko Lazić uzima po nastupu!
Foto: Damir Dervišagić

JOŠ POPULARNIJI

ISPLATILI SU MU SE SKANDALI: Zavrtiće vam se u glavi od cifre koju Darko Lazić uzima po nastupu!

Stars -

Malo ko je mogao pretpostaviti da će folker Darko Lazić izvući najveću korist iz skandala koji već danima puni stupce tabloida. Naime, popularnost pobednika takmičenja „Zvezde Granda“ i nakon skandaloznog snimka na kom se vidi kako folker navodno šmrče beli prah, samo raste, a interesovanje za njegov nastup sada je veće nego ikada.

Vladimir Žunić, dugogodišnji Lazićev menadžer, kaže da je folkerov raspored nastupanja zakazan mesecima unapred, a umesto dosadašnjih 6.000 evra, Lazić nakon skandala nastupe naplaćuje 10.000 evra.

foto: Dragan Kadić

"Ko god da je hteo da uništi njegovu reputaciju, samo mu je napravio uslugu. Sada ga traže bukvalno sa svih strana, a uskoro će ponovo da ide na nastup u Švajcarsku. Po mojoj proceni, traženiji je četiri puta više nego pre cele ove zbrke, a cena njegovog nastupa samo može da raste. Jednostavno, ljudi vole i žele da ga slušaju, i ne pitaju koliko košta", kaže na početku razgovora Žunić, kog osim poslovnog odnosa, sa Lazićem povezuje i prijateljstvo.

"S druge strane, njemu i te kako prija da se malo skloni iz celog ovog ludila, pa umesto da se nervira, zaključio je da je pametnije energiju istrošiti na nastupu. Više nego ikada posvećen je karijeri, a ovih dana treba i da snimi novu pesmu, što njegova publika s nestrpljenjem očekuje", kaže naš sagovornik i otkriva koji novinski naslovi su najviše zasmetali Laziću.

"Smeta mu što je prikazan kao poročan čovek i svaki tekst o njemu ilustrovan je fotografijom na kojoj pije alkohol. Nije tačno ni da Darko ne može da peva, a da prethodno ne popije koju čašicu. Bilo je mnogo njegovih nastupa na kojima je pio samo vodu, a na kojima su se i on i publika odlično zabavljala", kaže Žunić na kraju razgovora.

Kako saznajemo, popularni folker je do pre izbijanja skandala za svoje nastupe maksimalno mogao da uzme 6.000 evra, a kako je sada za njim potražnja skočila, Lazić može da naplaćuje nastupe i do 10.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DARKO LAZIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA: Afera se nastavlja, a evo koje reči je poručio Ani Sević!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track