Seka Aleksić: Nemam pojma kad je Darin koncert!
Foto: Promo, Vladimir Šporčić

Zahuktava se rat između bivših drugarica

Seka Aleksić: Nemam pojma kad je Darin koncert!

Stars -

Seka Aleksić indirektno potvrdila da nije u dobrim odnosima s Bubamarom, koja joj je zamerila što je zakazala spektakl u Areni sedam dana pre nje

Seka Aleksić tvrdi da nema pojma da će njena dojučerašnja prijateljica Dara Bubamara održati koncertu u Štark areni samo nedelju dana posle nje.

Da su njih dve ozbiljno zaratile, šuška se već nekoliko nedelja, a razlog za konflikt navodno su upravo termini u najvećoj dvorani na Balkanu. Prema nekim verzijama, Dara se naljutila kad je čula da je Seka zakazala koncert sedam dana pre nje na istom mestu.

- Ne znam kada Dara ima koncert. Ima dosta nas pevača koji ćemo održati koncerte u Areni u aprilu i tokom proleća. Moj koncert je 14. aprila i do tada planiram da objavim dva nova singla. Za prvi „Folirant“ smo već snimili spot na neobičnoj lokaciji, a drugi ćemo raditi u Lisabonu - rekla nam je Seka i dodala da je inicijator njenog beogradskog koncerta njen suprug Veljko Piljikić.

- Moj muž me nagovorio da zakažem Arenu, sigurno je trebalo i ranije da to uradimo jer je prošlo osam godina od poslednjeg koncerta. Sad je idealan trenutak, objavila sam dva uspešna albuma i nekoliko singlova - kaže Seka.

foto: Promo

Verna svom stilu

NE SVIĐAJU MI SE MODERNE PESME

Seka kaže da neće menjati muzički pravac:

- Moderne pesme, koje pevaju razni Emsijevi, meni su zanimljive, ali ne mogu da ih zapamtim i ne vidim sebe u tome. Taj pravac je „tralala“ i nije za mene.

Kurir / I. E.

Foto: Vladimir Šporčić, Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA ELEGANCIJA: Seka Aleksić osvojila Instagram u beloj haljini, a tek da vidite grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track