(FOTO) PEVAČICE SE DOHVATILE: Kaća i Milica u lezbo-akciji
Foto: Damir Dervišagić

PAPARACO

(FOTO) PEVAČICE SE DOHVATILE: Kaća i Milica u lezbo-akciji

Stars -

Živkovićka skočila u zagrljaj Todorovićki, nakon čega su se poljubile u usta

Katarina Živković i Milica Todorović veoma su bliske. Kada se sretnu, toliko se obraduju jedna drugoj da padne i poneki sočan poljubac.

U to smo se uverili na promociji Kaćinog drugog studijskog albuma pod nazivom „Porok“ koju je organizovala u jednom beogradskom restoranu. Dok je pevačica tip-top skockana dočekivala goste i primala pohvale, skočila je od sreće kada je na stepenicama ugledala Todorovićevu. Pevačice su pritrčale u zagrljaj, a zatim šokirale prisutne poljupcem u usta. Prvo su se jednom cmoknule na blic, potom su se na Miličinu inicijativu poljubile još tri puta.

- Kaća, divna si! Obožavam te i mnogo te volim, a volim i da te cmačem. Pogledaj, bre, kako si dobra riba, savršena si u toj haljini. Svaka ti čast i na izgledu i na uspehu koji si postigla. Ovo je bez sumnje tvoja godina - poručila je Todorovićeva koleginici.

foto: Damir Dervišagić

Katarina je zahvalila i poljubila je u obraz.

- Miličice moja, hvala ti. Uživaj i počasti se na zabavi, ne ideš kući do jutra! - rekla je mlada Leskovčanka, na čijoj promociji su se mnoge javne ličnosti provodile do zore.

foto: Damir Dervišagić

U trendu

ZABORAVILA GAĆE

Katarina Živković danima se pripremala za promociju. Ona je u restoran stigla u beloj limuzini, a po ulasku, goste je šokirala stajlingom. Pevačica se pojavila u dugoj crnoj pripijenoj haljini ispod koje nije imala donji veš. Od muških kolega je dobijala samo pozitivne komentare na račun fizičkog izgleda.

Kurir / M. DEJANOVIĆ

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DO SADA JE BILA SMERNA: Milica Todorović pokazala zadnjicu u tanga bikiniju, puca od seksepila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track